Site vinden doe je bij Sitevinden.be
Beauty en verzorging

Anus Bleken – kosten en behandeling

Anus Bleken: welke methodes zijn er?

Anus bleken betekent letterlijk het bleken van de donkere huid rond de anus. Deze behandeling wordt puur door cosmetische redenen uitgevoerd. Zo geeft het veel mensen een schoon en fris gevoel plus meer zelfverzekerdheid tijdens het vrijen.

Er zijn veel verschillende methodes mogelijk om de anus bleken. De kosten varieren per behandeling. Hieronder licht ik graag toe welke behandelingen er zijn en wat de kosten ervan zijn. Ook licht ik toe welke behandeling snel resultaat geven  en hoe de kleur het beste behouden kan blijven.

  1. Zelf Anus bleken: zelf anus bleken is een goedkope en efficiënte manier. Er wordt ook het meeste voor deze behandeling gekozen. Zelf anus bleken kan via een blekend middel. Er zijn heel wat blekende middelen op de markt gebracht. Niet allemaal even goed te vertrouwen. Het wordt ten zeerste aangeraden om altijd een merk te kopen die Europees is goedgekeurd. Een goed merk is Sterwit of Skinlight. Beiden merken zijn uitermate geschikt voor de intieme delen zoals anus en schaamstreken. De behandeling ziet er als volgt uit: gedurende twee a drie weken twee maal daags een kleine hoeveelheid van het product opsmeren. Dit moet altijd op een schone huid aangebracht worden. De kosten voor een tube waarmee je ongeveer drie weken kunt doen bedragen zo rond de 45 euro.
  2. Anus bleken via een kliniek: Indien u kiest voor een anus bleek kliniek dan zult u qua kosten erg duur uitvallen. Anus bleken via een kliniek is de duurste methode. Dat komt omdat er personeel ingehuurd moet worden en er andere facetten mee spelen waardoor de behandelingen erg duur uitvallen. Een voordeel aan bleken in een kliniek is dat het secuur en door een professioneel iemand wordt uitgevoerd. Je kunt er daarbij dus sowieso van uit gaan dan het bleken van de anus goed gebeurd. 
  3. Anus bleken in Schoonheidssalon/waxsalon: anus bleken in een beauty salon is ook een mogelijkheid. Deze methode valt goedkoper uit dan bleken in een kliniek maar is wel weer een stuk prijziger dan thuis anus bleken. In principe is de behandeling te vergelijken met die van in een kliniek. Het enige verschil is dat het in een andere ambiance wordt uitgevoerd. Tevens vallen de kosten van het in huren van personeel ook mee in vergelijking met die van een arts.

Indien u graag snel, efficiënt en goedkoop uw anus wilt bleken kies dan voor thuis bleken. Dit is een prijsbewuste keuze dat hetzelfde resultaat bied als een andere methode. Het enige verschil is dat u het product zelf moet aanbrengen. Een voordeel hiervan is dat u de behandeling in alle privacy kunt uitvoeren zonder dat iemand er van af hoeft te weten of mee zit te kijken. Wilt u het toch graag door iemand anders laten doen, bezoek dan eens een schoonheidssalon en informeer naar de behandeling plus kosten. De prijzen per beautysalon kunnen namelijk erg variëren. Houd goed in de gaten bij het bestellen van een blekend product dat deze Europees goedgekeurd is. In principe is het bleken van de anus een veilige behandeling en kan er niet veel mis gaan.

Voor meer informatie over dit onderwerp en/of beautysalon bij u in de buurt. Bezoek dan onze website over anus bleken.

http://www.anusbleken.biz