Site vinden doe je bij Sitevinden.be
Image default
Hobby en vrije tijd

Ballonvaart Oost-Vlaanderen met C-Air ballonvluchten

Een ballonvaart in Oost-Vlaanderen, is dit echt zo prachtig? Veel mensen denken direct aan Oost-Vlaanderen als je het woord ballonvlucht uitspreekt. In Oost-Vlaanderen hebben we tal van prachtige regio’s zoals het Waasland, Zwalmstreek, Vlaamse Ardennen, Meetjesland, Leiestreek, Scheldeland en Gent. Kortom veel mooie bezienswaardigheden die je vanuit een luchtballon kan bewonderen.

In dit blogbericht willen we even een opsomming geven van de verschillende regio’s waar zoal gevlogen wordt.

Wil je zelf ook eens een ballonvaart boeken neem even vrijblijvend contact op en wij bezorgen je een offerte op maat.

 

Ballonvaarten Sint-Niklaas

Sint-Niklaas de ballonstad bij uitstek, jaarlijks worden de vredefeesten georganiseerd in deze regio. Dit is een uniek evenement waarbij een 60 tal luchtballonnen opstijgen vanop het grootste marktplein van België. Je vraagt je nu waarschijnlijk af hoelang duurt een ballonvlucht boven deze prachtige stad? Ballonvaarten op zicht duurt circa 1 uur gevolgd door een hapje en een drankje. Voor de vlucht neemt de piloot van C-Air ruim de tijd om alles uitgebreid te briefen en klaar te maken.

Naast een ballonvaart in Sint-Niklaas zijn er ook nog andere prachtige regio’s waar we ook aan ballonvaren doen. Sint-Niklaas is gelokaliseerd in het Waasland. In het Waasland hebben we ook opstijgterreinen in Lokeren, Wachtebeke, Stekene, Overmere, Stekene en Moerbeke.

Oost-Vlaanderen de luchtballon provincie

Naast de vredefeesten hebben we ook de ballonmeeting in Eeklo (Meetjesland ballonmeeting), Kasseitje in Lochristi en tal van competities in het Oost-Vlaanderen. Nu vraag je je waarschijnlijk af wat is een luchtballon competitie? Hier worden de ballonvaarders tot het uiterst gedreven in het ballonvaren. Het komt erop neer van hoogte te veranderen om je luchtballon te sturen naar bepaalde vooraf gekozen locaties. Op deze locaties zal een groot kruis uitgelegd liggen en is het de bedoeling dat je als ballonvaarder een marker laat vallen.

Ballonvaart in Antwerpen boeken

Uiteraard organiseert C-Air niet alleen vluchten boven Oost-Vlaanderen, maar Antwerpen is naast Oost-Vlaanderen ook een prachtige regio om je ballonvaart te organiseren. Wat kan je dan allemaal bezichtigen als je een ballonvaart Antwerpen boekt? Antwerpen heeft naast zijn stadcentrum ook de prachtige Schelde, Haven, Kalmthoutse heide alsook zijn Kempen.

https://www.cair-ballonvaart.be/aanbod/ballonvaart-oost-vlaanderen/