Site vinden doe je bij Sitevinden.be
Beauty en verzorging

Begroting

Een groot cultureel instituut in Rotterdam is het wereldmuseum. Het is echter nog maar zeer de vraag of mensen over enkele jaren nog steeds het wereldmuseum in Rotterdam kunnen bezoeken want de toekomst van het wereldmuseum in Rotterdam is erg onzeker. De gemeente Rotterdam heeft namelijk een onderzoek ingesteld naar de bedrijfsvoering en het collectiebeheer van de gemeente. Dit vanwege het feit dat de kunstcollectie grotendeels in het bezit is van de gemeente Rotterdam zelf. Het vermoeden bestaat dat het wereldmuseum te grote risico’s heeft genomen.

De conclusies van onderzoeker Gitta Luiten zijn echter niet bepaald misselijk want ze concludeert dat het museum in een neerwaartse spiraal zit die grotendeels te danken is aan het wanbeleid van de directie van het museum. Het museum heeft te maken met een jaarlijks tekort op de begroting en de verwachting is dan ook niet dat het museum de komende jaren de geplande subsidieverlaging kan opvangen door middel van hogere inkomsten, dan wel lagere kosten. Het wereldmuseum zelf heeft echter rooskleurige verwachtingen van de toekomst.

Het onderzoek van Gitta Luiten is al door het college besproken en op 20 mei zal een officieel debat plaatsvinden nadat de rekenkamer ook zijn onderzoek naar het wereldmuseum heeft afgerond. Voorlopig heeft de gemeente Rotterdam al ingegrepen door een raad van toezicht te benoemen die orde op zaken moet stellen in het wereldmuseum. Het blijft voorlopig nog wel onduidelijk of het wereldmuseum in de toekomst ook nog te bezoeken zal zijn in de stad. Rotterdam als stad heeft overigens wel steeds meer te bieden. Voor een cosmetische ingreep kun je ook in deze stad terecht want een  botox behandeling Rotterdam is nu alweer enkele jaren een mogelijkheid in deze mooie hippe stad. Dus wil je nu toch even die boze fronsrimpel laten verwijderen zorg dan dat je langs botox Rotterdam gaat.

http://injectableklinieken.nl/nl/