Site vinden doe je bij Sitevinden.be
Image default
Financieel

Corona zorgt voor meer verbouwingen

De coronacrisis heeft ervoor gezorgd dat we veel meer thuiszitten dan normaal. Met al het lekkere weer konden we gelukkig ook vaak de tuin in om ons huis even te ontvluchten. Met al die dagen dat er namelijk door de maatregelen vanuit de overheid de verplichting was om binnen te blijven, komen de muren op een gegeven moment wel op je af. Het fijne van deze tijd thuis is wel dat je dingen kunt oppakken die je eerst hebt laten liggen omdat je te weinig tijd had. Je zet bijvoorbeeld even die kast in elkaar die na de verhuizing was blijven liggen of verft even die laatste kozijnen. Tevens bekijk je meteen even hoe de zolder er nu bij ligt. Het blijkt niet mee te vallen. Je ziet al die spullen liggen en je denkt “wat moet ik hiermee?” Door die tijd die je extra thuiszit heb je nu dus de tijd om deze spullen uit te sorteren en weg te brengen.

De tuin

Nadat je alles in huis eens goed onder handen hebt genomen neem je eens een kijkje in de tuin. Je begint met het onder handen nemen van het gras. Daar staat inmiddels zoveel onkruid dat je het bijna geen gras meer kunt noemen. Wanneer je wat extra kunstmest hebt uitgestrooid over het gras vervolgen de werkzaamheden op het terras. Met de hoge drukspuit zorg je dat het mos van alle tegels wordt afgespoten. Je terras ziet er weer bijna uit als nieuw. Het pad dat voor de garage loopt verwijder je van onkruid door gebruik te maken van een schilmesje en een emmer. Tijdens al deze werkzaamheden merk je dat de zon flink schijnt. Je loopt terug naar de tuin en neemt plaats in een tuinstoel op het terras. Je schenkt jezelf een lekker glas cola in en geniet van de opgeknapte tuin. Je merkt op dat de zon steeds feller en feller wordt. Je kijkt bij de buren de tuin in en ziet dat zij een overkapping hebben. Met al dat warme weer wat ze voorspellen voor deze zomer en die vele dagen verplicht thuiszitten is het misschien wel hét moment om ook een overkapping aan te schaffen.

De overkapping

Na het bekijken van diverse internetpagina’s over overkappingen kom je erachter dat je net niet genoeg geld hebt voor een goede, en vooral mooie, overkapping. Via een andere internetpagina kom je erachter dat geld lenen een optie is om dit probleem op te lossen. Met het geleende geld betaal je uiteindelijk de overkapping en geniet je van deze warme via een fijne plek in de schaduw. LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD.

https://www.mozzeno.com/nl/persoonlijke-lening/simulatie/