Site vinden doe je bij Sitevinden.be
Hobby en vrije tijd

De 3d pen is nu ook in België te bestellen

Wanneer je nog niet van een 3d pen hebt gehoord dan is het zeker de moeite waard om dit artikel te lezen. De 3d pen is in 2012 ontstaan door twee Amerikaanse ondernemers die via een kickstarter project maar liefst 2 miljoen dollar wisten te verzamelen voor de ontwikkeling van de eerste 3d pen de 3Doodler. Ze hadden maar een kleine 30.000 dollar nodig maar door de enorme hype was dit project direct al een succes die ook bij andere merken voor ontwikkeling van technologische producten niet onopgemerkt is gebleven. Tegenwoordig hebben we al ruim 30 merken die 3d pennen op de markt hebben gebracht.

Wat kun je nu met de 3d pen

Een 3d pen is een pen die gevuld wordt met filamenten. Een filament is er in verschillende kleuren en zal worden verhit door de pen totdat deze smelt waarna ermee getekend kan worden. Dit tekenen gebeurd of uit de losse hand of met een bouwtekening. De doelgroep is divers en kan van kinderen tot en met kunstenaars of beroepsmatige gebruikers gaan. Je kunt er sieraden, bouwtekeningen, spare parts en of elk ander object mee tekenen. Het is educatief en steeds vaker toegepast binnen scholen. De filamenten zijn er in de materiaalsoorten ABS, PLA, Metaal, lichtgevend of zelfs van houtmaterialen. Genoeg mogelijkheden voor verschillende toepassingen.

Waar bestel je een goede 3d pen

Een goede 3d pen is een pen die alle materialen kan printen zonder dat deze vastloopt. De verhitting is belangrijk en ook de gebruiksvriendelijkheid van de 3d pen. Omdat het aanbod groot is en er ook veel rommel op de markt is verschenen is het belangrijk een goede pen te kopen. Wij adviseren om in België naar de webwinkel van goedkope3dpen.be te gaan aangezien ze hier een goed aanbod hebben van betaalbare 3d pennen van kwalitatieve merken.