Site vinden doe je bij Sitevinden.be
Image default
Particuliere dienstverlening

De beste brillenwinkel in regio Genk

Heeft u dringend nood aan een nieuwe bril? Of bent u gewoon diegene die u al jaren heeft beu gezien? Dan is het een goed idee om langs te gaan bij Bruninx Design Optics! Deze brillenwinkel in Hasselt, nabij Genk, heeft een uitgebreid aanbod aan brilmonturen. U vindt er gegarandeerd de bril die perfect bij uw wensen past. Ontdek snel meer over hun aanbod en extra diensten, zoals garantie op brillenglazen.

Een brillenwinkel die naar u luistert

Wanneer u op zoek bent naar een brillenwinkel nabij Genk waar u kan genieten van een goede dienstverlening, dan is dit familiebedrijf uw ideale eindbestemming. Als brillenwinkel bieden zij een persoonlijke service aan waarbij u van a tot z bij hen terecht kan. Denk hierbij aan de oogmeting, het passen van de bril, het aanpassen van de bril bij problemen en een onderhoudende oogtest zodat u zeker met de juiste sterkte rondloopt. De optiekers en andere medewerkers in deze brillenwinkel nabij Genk hebben de correcte opleidingen genoten waardoor u zeker bent dat u goed wordt verzorgd. Als familiebedrijf staan zij bovendien in voor een langdurige band met hun klanten. In een immer digitaliserende wereld is dit natuurlijk een hele verfrissing. Daarbovenop bieden zij ook verschillende soorten garantie op brillenglazen aan. Zo geniet u een algemene garantie op multifocale brillenglazen omdat deze een hele klus kunnen zijn om aan te gewennen. In sommige gevallen kan het zijn dat dit niet lukt, en dan kan u gewoon terugkeren naar de winkel en verstellen zij de brillenglazen tot ze wél goed staan voor u. Dankzij de brillenglazen met langdurige garantie laat u ook uw kinderen zonder zorgen ravotten in de tuin. Ook hun bril kan worden verzekerd.

Vind een bril die bij u past

Bij Bruninx springt u gewoon even binnen om brillen te passen en uw nieuwe montuur en brillenglazen met garantie uit te kiezen. Wenst u toch liever een afspraak te maken? Dan kan u via bruninx.be alle informatie, zoals het telefoonnummer, vinden om een afspraak te maken in deze brillenwinkel nabij Genk. Praktisch en snel, net als de winkel zelf!