Site vinden doe je bij Sitevinden.be
Image default
Woningen

Dit bedrijf ontwerpt jouw circulair huis

Wil jij graag een woning uit hergebruikt materiaal? Hasta La Vista Tiny Home helpt u graag hiermee. Dit bedrijf uit Brecht, nabij Antwerpen, is gespecialiseerd in het maken van zo’n circulair huis in de vorm van een tiny house. Zo heb je een huis dat milieuvriendelijk is én ruimte bespaart. Je kan je woning volledig op maat van jouw wensen en behoeftes laten ontwerpen. Woon gezellig en knus in harmonie met de natuur in een huisje van dit topbedrijf!

Mooi en duurzaam wonen

In een circulair huis wonen betekent niet dat je moet inboeten aan kwaliteit of schoonheid, integendeel. De tiny houses van dit bedrijf zijn bijzonder gezellig, praktisch en tegen veel bestand. Ze zijn de ideale oplossing voor wie het graag met minder wil doen of wie erg begaan is met het milieu. Het is ook een handige optie voor jongvolwassenen als eerste woonst, aangezien het gewoon in de tuin van hun ouders geplaatst kan worden. Een circulair huis kan ook gebruikt worden als zorgwoning, geplaatst in de tuin van de zorgverlener. Zo woont de zorgbehoevende persoon wel op zichzelf, maar is hulp steeds dichtbij. Mantelzorg aanbieden wordt plots een pak eenvoudiger! Bovendien is zo’n tiny house ook heel wat goedkoper dan een klassieke woning.

Ga voor een onvergetelijke woonervaring

Klinkt dit als jouw ideale woning? Bezoek dan snel hun site en neem contact met hen op via de contactinformatie die daar vermeld staat. Je zal zien dat ze je enthousiast zullen ontvangen en dat ze er alles aan zullen doen om jouw circulair huis helemaal naar jouw wensen te maken. Van zodra je in een van hun tiny houses hebt gewoond, wil je nooit meer iets anders! Ook als je nog vragen of twijfels hebt, hoef je hen gewoon maar te contacteren en dan helpen ze je snel verder.

https://www.hastalavistatinyhome.be/