Site vinden doe je bij Sitevinden.be
Dienstverlening

Droomvakantie op maat met All over Tours

All over Tours is de reisagent als het om op maat gemaakte individuele rondreizen Australië gaat. We leveren geen standaardvakanties, maar stellen in overleg met jou de ideale trip samen. Samen gaan we op zoek naar bezienswaardigheden, locaties en bezigheden die zullen leiden tot een onvergetelijke reis.

Bij Australië denk je misschien direct aan steden als Sydney en Melbourne. Of aan de droge Outback. Wellicht zie je een koala voor je of een hagelwit strand bij Whitsunday Island. Dit en nog veel meer kun jij zien tijdens je vakantie in Australië.

Op onze website hebben we drie voorbeeldreizen gezet, om een indruk geven van wat zoal de opties zijn. Allereerst een reis waarbij je kennismaakt met een selectie van het mooiste van dit land. Je kunt ook kiezen voor een Fly-drive door het oosten en het rode hart van Australië. Voorbeeld drie betreft het per huurauto verkennen van het zuidoosten van Australië. Alle drie kennen zo hun hoogtepunten. Zijn er bepaalde dingen waar je over gelezen of gehoord hebt en die je er niet tussen ziet staan? Laat het ons vooral weten. We gaan er direct mee aan de slag!

La Reunion, adembenemend mooi!

Heb jij je zinnen gezet op een Reunion vakantie? All over Tours regelt het graag voor je. La Reunion ligt ten oosten van Madagaskar en westelijk van Mauritius. We hebben het hier over een Frans overzees departement. Op dit ademend mooie eiland kun je je uitstekend sportief vermaken. Denk aan wandelen en zwemmen. La Reunion is een perfecte plek om te relaxen. Drie dagen in het Blue Margouillat Hotel zullen zeker voor ontspanning zorgen. Op cultureel gebied valt er ook van alles te beleven. Een bezoek aan de hoofdstad Saint Denis en Sparesort Sainte Rose zullen je zeker bevallen. Eigenlijk is het allemaal te veel om op te noemen. Als jij interesse hebt in een vakantie op dit Franse eiland raden we je aan online een reisvoorstel aan te vragen. Geheel vrijblijvend en kosteloos zullen we snel een mooi voorstel doen.

https://www.allovertours.nl