Site vinden doe je bij Sitevinden.be
Image default
Cadeau

Een asdiamant van uw overledene huisdier

Wilt u graag uw huisdier levend houden en herdenken met een asdiamant? Bij Soul Gem in Antwerpen begrijpen ze hoe diep de band is tussen een huisdier en zijn eigenaar en daarom bieden zij een bijzondere manier aan om uw geliefde viervoeter te eren. U kan namelijk de haren en de as laten verwerken in een juweel naar keuze. Het afscheid zal u waarschijnlijk al zwaar genoeg vallen en daarom bieden zij een professionele service aan waarbij u zich niet te veel zorgen hoeft te maken over het verwerken. Zij nemen alles op zich, het enige wat zij van u nodig hebben zijn de assen, haren en uitleg hoe u het juweel vorm wilt geven.

Reken op hun expertise en vakmanschap

Bij Soul Gem nemen zij een kleine hoeveelheid as en haren van uw dier en transformeren deze tot een waardevolle diamant. Op die manier wordt uw dier een tastbaar onderdeel van een prachtig juweel dat u voor altijd bij u kunt dragen. Bij het creëren van een asdiamant voor uw huisdier, besteden zij veel aandacht aan de persoonlijke toets. Zo werken zij samen met u om een ontwerp te maken dat de kenmerken en herinneringen aan uw huisdier weerspiegelt. Met veel precisie en deskundigheid gaan zij aan de slag om de assen van uw huisdier te verwerken. Reken op hun deskundigheid en expertise en zij doen er alles aan om voor u het meest kostbare juweeltje te maken dat u in huis zult hebben en de as te verwerken zoals u het wilt. Daarnaast mag u rekenen op een snelle levering tegen een scherpe prijs. Bent u dus op zoek naar echt vakmanschap van topkwaliteit? Zij behandelen de as en haren van uw huisdier met de grootste zorg en respect en vormen de asdiamant volledig om naar uw voorkeuren.

Laat u bijstaan door hun medewerkers

Dankzij de professionaliteit van Gem Soul, geniet u van een prachtig resultaat. De liefde die u terugkrijgt zal u omverblazen en u zult wensen dat u dit al veel eerder had gedaan. Draag de asdiamant met veel trots en voel de geruststelling dat uw huisdier altijd dicht bij uw hart is. Neem vandaag nog contact met hen op en laat u bijstaan door hun medewerkers die u maar al te graag zullen verder helpen.

https://soulgem.be/