Site vinden doe je bij Sitevinden.be
Image default
Dienstverlening

Een beroep doen op een deskundige asbestinventarisatie

2040, dat is de deadline van de Vlaamse Overheid om van Vlaanderen een asbestveilige regio te maken. Dat ambitieus doel bereiken verloopt in verschillende fases. Ten eerste moet het asbest, dat nu in woningen aanwezig is, in kaart worden gebracht. Zo heeft men een overzicht van de hoeveelheid asbest die nog aanwezig is in Vlaamse woningen. Voor die asbestinventarisatie moet u een gecertificeerde deskundige laten langskomen. Enkel op die manier kunt u een wettelijk en correct asbestattest bekomen. Vraagt u zich af waar u zo’n specialist vindt? Wel, één van de opties die u heeft, is gebruikmaken van de diensten van Asbimotion uit Oud-Turnhout. Dat asbestbedrijf beschikt over deskundigen die mogen langskomen bij u.

Meer over het laten oplijsten van het aanwezige asbest in uw gebouw

Als er een deskundige asbestinventarisatie langskomt bij u, dan gaat hij of zij de aanwezige asbesthoudende materialen oplijsten en meteen ook blootstellingsrisico’s evalueren. De specialist gaat bovendien te werk volgens de richtlijnen die opgelegd zijn door de OVAM. De rapportage van de inspectieronde gebeurt via een webtoepassing van de OVAM. Is dit volledig in orde? Dan verkrijgt u een asbestattest. De experten van Asbimotion kunnen u bovendien van onafhankelijk advies voorzien voor het veilig beheren van aanwezig asbest of voor het verwijderen ervan. Zo werken we allemaal samen aan een gezondere leefomgeving.

Ga een samenwerking aan met deze specialisten

Een samenwerking aangaan met deze specialisten, betekent dat u geniet van aantrekkelijke prijzen. Dat komt doordat Asbimotion werk heeft gemaakt van de digitalisering van bepaalde processen binnen het bedrijf. Ga dus zeker eens naar de website van het asbestbedrijf voor meer informatie rond het inventariseren van asbest in uw gebouw. U vindt er meteen ook de contactgegevens terug, zodat u snel een deskundige asbestinventarisatie kan laten langskomen. Dus, waar wacht u nog op om contact op te nemen met dit bedrijf?

https://www.asbimotion.be/