Site vinden doe je bij Sitevinden.be
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een ervaren expert voor het reinigen van dampkappen en grootkeukens

In horecabedrijven of andere voedselbedrijven zijn er vaak grote keukens waar veel personeel dagelijks werkt. Het is noodzakelijk om deze plekken schoon en veilig te houden. Dit is in het belang van de voedselveiligheid, maar ook van de veiligheid van de werknemers. Een keuken die niet goed gereinigd wordt, kan leiden tot ongedierte en kan zelfs een brandgevaar vormen. De experts van Valor Services Group voeren kundige reinigingen en onderhoud uit.

Een veilige werkplek

In horecagelegenheden wordt er veel gewerkt in grote keukens. Hierbij is de brandveiligheid erg belangrijk. Vooral bij het niet reinigen van dampkappen kan er een serieus brandgevaar ontstaan. Er kan namelijk vet van het koken terecht komen in de dampkappen. Wanneer vet in aanraking komt met hoge temperaturen, kan dit in brand vliegen. Om een veilige werkplek te garanderen in de keuken is het dus belangrijk om dampkappen goed te laten reinigen. Valer services Group kan bijvoorbeeld een keer per jaar een zeer grondige reiniging van de dampkappen en keuken uitvoeren. Het is raadzaam om reinigen van dampkappen tijdig te doen. Daarnaast zullen zij ook zorgen voor gepast onderhoud.

Ongediertebestrijding voor horecabedrijven

Een uitbraak van ongedierte in horecabedrijven is erg slecht voor de voedselveiligheid. Daarom is het belangrijk zo snel mogelijk te doen aan ongediertebestrijding. De ongediertebestrijding van Valor Services Group is erg snel, effectief en discreet. Hierdoor kom je snel van alle soorten ongedierte af in een bedrijf. Na de bestrijding is het belangrijk om het bedrijf schoon te houden. Er wordt daarom ook advies gegeven waarmee ongedierte voorkomen kan worden.

Betrouwbaar en ervaren – ongediertebestrijding

Valor Services Group bestaat uit ervaren medewerkers met verschillende expertises. Hierdoor kun je altijd een ervaren medewerker verwachten. Voor vragen over de verschillende diensten, waaronder ongediertebestrijding, kun je ook contact opnemen met een medewerker. Je kunt ervan uitgaan dat Valor Services Group altijd hun afspraken nakomen, grondige reinigingen uitvoeren en de beste service bieden. Wacht dus niet langer met het laten reinigen van jouw dampkappen.