Site vinden doe je bij Sitevinden.be
Image default
Woning en Tuin

Een Eva Calor-pelletkachel van deze specialist

Bent u op zoek naar een manier om uw huis te verwarmen? Heeft u dan al eens overwogen om een kachel te laten plaatsen? Een kachel biedt heel wat meer gezelligheid dan bijvoorbeeld een centrale verwarming. Een pelletkachel biedt echter nog meer voordelen dan een traditionele houtkachel. Zo creëert een pelletkachel geen rook waardoor u geen schadelijke stoffen inademt en u minder onderhoudswerk heeft. Verder zorgt een pelletkachel ook voor een hoger verbrandingsrendement, doordat de pellets gemaakt worden van zuiver houtafval. U geniet van maximale warmte en een schone verbranding. Bij Ecovlam uit Wortegem-Petegem vindt u een ruim assortiment aan pelletkachels. Zo hebben ze bijvoorbeeld een Eva Calor-pelletkachel in hun aanbod. Ontdek wat deze kachel speciaal maakt.

Focus op design en kwaliteit

Indien u kiest voor een Eva Calor-pelletkachel, gaat u voor een prachtige look. Eva Calor is namelijk een Italiaans merk dat enorm veel belang hecht aan design en kwaliteit. Zo voeren ze voortdurend kwaliteitscontroles en -tests uit om die kwaliteit te garanderen. Bovendien wordt het fabrieksproces voortdurend in de gaten gehouden. Wilt u dus op een zuinige én stijlvolle manier uw huis verwarmen? Dan is een Eva Calor-pelletkachel van Ecovlam ongetwijfeld iets voor u. Als specialist in kachels hebben ze echter veel meer dan enkel dat Italiaanse merk van kachels. Ze hebben bijvoorbeeld ook kachels van Phebo Stufe, Dielle, Nordic Fire of Moretti Design.

Bestel uw kachel en laat uw product aan huis leveren

Bent u overtuigd van de voordelen van een Eva Calor-pelletkachel en wenst u er een te bestellen via Ecovlam uit Wortegem-Petegem? In dat geval geniet u van gratis levering over heel België en krijgt u bovendien een mooie startersvoorraad aan pellets. Bent u toch nog niet helemaal zeker? Dan is het zeker een goed idee om hun toonzaal in Wortegem-Petegem eens te bezoeken. Daar kunt u hun assortiment bekijken kunt u gemakkelijk vragen stellen indien gewenst. Het is bovendien ook mogelijk om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

https://ecovlam.be/