Site vinden doe je bij Sitevinden.be
Image default
Dienstverlening

Een gedreven productiehuis voor de opname van uw video

Als bedrijf zijn er verschillende manieren om uw diensten in de kijker te zetten. U kunt bijvoorbeeld posters uithangen aan bushaltes of een radiospot opnemen. Er zijn er echter ook heel wat andere originele mogelijkheden. Wilt u bijvoorbeeld een video opnemen om uw bedrijf in te spotlight te zetten? Dat moet u bij Exstatic uit Gent zijn. Dit productiehuis is jong, dynamisch en gedreven en zorgt voor dé perfecte video voor uw bedrijf, eender waar in Vlaanderen. Ontdek op welke manier ze uw bedrijf helpen.

Begeleiding van a tot z

Indien u dit productiehuis uit Gent inschakelt voor de productie van uw video, geniet u van begeleiding van a tot z. Wat kunt u concreet van hen verwachten? Bij een video hoort natuurlijk een verhaallijn. Exstatic voorziet het uitwerken van de storyboard, of een uitgewerkte voorstelling van alle shots in een script. Bij een video hoort ook een locatie, decoratie en modellen en ook dat regelt dit productiehuis voor u. Tijdens de opnamedagen regelen zij de volledige productie en ook nadien zorgen zij ervoor dat uw video wordt afgewerkt en helemaal klaar is voor TV of sociale media. Dankzij hun topservice mochten ze al voor verschillende grote klanten video’s maken, waaronder Volvo Cars uit Gent.

Contacteer hen voor een samenwerking

Wilt u dit productiehuis inschakelen voor de opname van een professionele video? Ze maken video’s voor allerlei zaken zoals, producten, bedrijfsvideo’s, testimonials en employer branding en dat over heel Vlaanderen. Met employer branding kunt u uw bedrijf op de perfecte manier profileren en de nodige interesse opwekken bij potentiële werknemers, investeerders of partners. Neem contact op met dit gespecialiseerde bedrijf bij interesse in een van hun diensten. Heeft u bepaalde vragen over de mogelijkheden bij dit videobedrijf? Aarzel dan niet om contact op te nemen met hen voor hulp op maat.