Site vinden doe je bij Sitevinden.be
Bedrijven

Een lekker bed uitzoeken bij een beddenzaak

De beddenspecialist van Groningen 

Als u in de provincie Groningen woont en u bent op zoek naar een nieuw bed, is het fijn als de beddenspecialist bij u in de buurt gevestigd is. De beddenspecialist Groningen is gespecialiseerd in de verkoop van een goede kwaliteit bedden, evenals luxe bedden. In de winkel van deze beddenspecialist bent u van harte welkom om verschillende bedden uit te proberen, om te kijken welk bed het best aan uw eisen en wensen voldoet.

Elk bed is anders

Bij de beddenspecialist Groningen weten de medewerkers dat geen enkel bed hetzelfde is. Ook zijn geen twee mensen hetzelfde. Waar de ene persoon graag op een smal bed slaapt, slaapt u misschien het liefst op een breed bed waar u overdwars in kunt liggen. Ook de hoogte van een bed is afhankelijk van uw eigen specifieke wensen en voorkeuren, uw lengte speelt ook een belangrijke rol in de juiste hoogte van het bed. Als u lang bent heeft een hoger bed de voorkeur, en wanneer u wat kleiner bent, is een lager bed het meest geschikt.

Matrassen

Bij de beddenspecialist Groningen kunt u niet alleen een bed kopen, maar ook een matras. Net als bij de bedden, zijn er vele soorten matrassen bij ons te koop. U kunt de verschillende matrassen uitproberen, of het matras nu hard of zacht moet zijn, dik of dun. Ook hebben wij speciale matrassen in de winkel staan die geschikt zijn voor bedden die via een afstandsbediening in de zitstand gezet kunnen worden.

Dekbedden en kussens

De beddenspecialist Groningen beschikt naast bedden en matrassen ook over een ruim assortiment hoeslakens en dekbedovertrekken in alle verkrijgbare maten. Ook voor kussens en dekbedden bent u bij de beddenspecialist in Groningen aan het juiste adres.

Accessoires

Wij beschikken ook over een ruim aanbod accessoires voor in de slaapkamer, zodat uw slaapkamer de rustige uitstraling krijgt waar u naar op zoek bent. Bij alle bedden hebben wij ook bijpassende nachtkastjes en ladekasten.

Gepast advies

Alle medewerkers die bij de beddenspecialist werken hebben diverse trainingen en cursussen gevolgd, zodat zij in staat zijn om u zo professioneel mogelijk te adviseren. Door de grote kennis van ons personeel gaat u gegarandeerd naar huis met het bed of matras dat voor u het meest geschikt is. Wanneer u vragen heeft over onze producten,  staan wij u altijd te woord. Bij de beddenspecialist Groningen staat klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. Wij zijn enkel tevreden als de klant ook tevreden is.

http://www.homanslapen.nl/beddenspecialist/