Een spiltrap op maat staat altijd prachtig bij uw woning. De trap wordt namelijk precies zo geproduceerd als u het wil. Zoekt u een compacte trap voor in uw huis of in een industriële stelling? Van simpele uitvoeringen voor buiten tot design spiltrappen kunt u terecht bij deze specialist. Door een jarenlange ervaring zijn zij in staat om uw ideeën om te zetten in een functioneel ontwerp, waarbij alle afmetingen en uitvoeringen mogelijk zijn waarbij rekening wordt gehouden met alle wet- en regelgeving. Wilt u bijvoorbeeld een spiltrap van hout, glas, rvs of natuursteen? Het kan allemaal wanneer u kiest voor dé specialist in trappen op maat.

Kiest u een stijlvolle of klassieke spiltrap voor uw nieuwe huis?

Gaat u een spiltrap kopen bij Hoscon Trappen, dan is het belangrijk dat u eerst goed nadenkt over het soort trap dat u gaat installeren in uw nieuwe huis. Dit is belangrijk, want de trap is het eerste wat gasten en uzelf zien zodra ze uw woning binnenkomen. Het is daarom belangrijk om goed na te denken over welke trap u kiest. Kies bijvoorbeeld voor een spiltrap van Hoscon Trappen. Een spiltrap, oftewel spiraalvormige trap, is compact en verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zo kiest u voor een stalen spiltrap met een klassieke uitstraling of een moderne spiltrap waarbij de treden zijn afgewerkt met glasplaten. De specialist in spiltrappen voorziet u graag van advies over de meest geschikte spiltrap voor uw huis.

Maak uw spiltrap af met een traphek

Geen enkele trap kan zonder een goed traphek. De toegevoegde waarde die een traphek levert is nog veel sterker als het gaat om spiltrappen. Doordat de spiltrap spiraalvormig is, is deze vaak erg stijl. Daarom is het handig als u zich goed kunt vasthouden. Hoscon Trappen levert kwalitatieve traphekken op maat die volledig aansluiten bij het ontwerp van uw huidige spiltrap of u laat deze ontwerpen in combinatie met een nieuwe spiltrap. Een traphek geeft uw spiltrap karakter. Zo kunt u kiezen voor verschillende materialen voor de afwerking van het traphek. Kies bijvoorbeeld voor glas, hout of rvs. Wat u ook kiest, bij Hoscon Trappen bent u verzekerd van een hoge kwaliteit.