Site vinden doe je bij Sitevinden.be
Image default
Woningen

Een vastgoedstylist helpt u aan een hoger bod

Bent u teleurgesteld in de verkoop van uw woning of appartement? Maak u niet langer zorgen, een bekwame vastgoedstylist kan het aantal potentiële kopers flink verhogen. De medewerkers van het bedrijf nemen alle stappen over zodat u tijd en moeite kan besparen. Een vastgoedstylist zorgt voor resultaat op lange én korte termijn. Weet u niet precies hoe dit in zijn werk gaat? Lees hieronder even verder. We leggen graag de werking van een vastgoedstylist aan u uit!

Deze interieurspecialist maakt uw woning meteen klaar voor verkoop

Spullen die rondslingeren, de kleurenkeuze die al een tijdje niet meer in de mode is, beschadigde meubelen… Geef toe, u zou zelf ook niet laaiend enthousiast worden over een pand waar duidelijk werk aan de winkel is. Een vastgoedstylist van IntraStijl weet perfect wat te doen! Na een eerste bezoek wordt er in kaart gebracht wat er beter kan om de kans op verkoop te verhogen. Prachtige vloeren of mooie lichtelementen worden natuurlijk behouden. Samen met de professionele en vriendelijke vastgoedstylist bepaalt u welke kartonnen meubelen en decoratie-items uw interieur een stuk aantrekkelijker zou maken voor bezoekers. De verzekerde meubelen worden geplaatst en opnieuw opgehaald door de vastgoedstylist van IntraStijl. Van begin tot eind kan u alles met een gerust hart overlaten aan de experts in het vak.

Ontdek zelf de diensten van deze onderneming

Klanten van het bedrijf bevestigen dat een mooier interieur zorgt voor meer animo in uw pand. Bezoekers zijn nieuwsgierig of de foto’s op social media of immosites met de realiteit overeen komen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een vastgoedstylist? De medewerkers van IntraStijl luisteren naar al uw wensen en staan klaar met gepast interieuradvies. Neem een kijkje op de website en doe alvast inspiratie op. Aarzel niet om contact op te nemen met een vastgoedstylist via telefoon of via e-mail.

https://www.intrastijl.be/