Site vinden doe je bij Sitevinden.be
Image default
Zakelijke dienstverlening

Elektrische materialen voor uw elektrowinkel kopen

Heeft u een eigen elektrowinkel met elektrische materialen? Dan wilt u uw klanten vast voorzien van producten van goede kwaliteit? Door goede materialen aan te bieden kunt u immers uw klanten tevreden houden en zullen ze vaker terugkomen. Heeft u daarvoor een goede leverancier nodig? Dan stopt uw zoektocht ongetwijfeld bij DM. Deze elektrogroothandel begon al in 1974 met het verdelen van elektrische materialen over heel België. Ondertussen hebben ze zich uitgegroeid tot een echte specialist, wat hen een enorm klantenbestand heeft opgeleverd. Wordt u de volgende klant? Lees verder en ontdek de voordelen.

Enkel de beste merken zijn goed genoeg

Voor DM zijn enkel de beste goed genoeg. Ze willen immers dat klanten waar voor hun geld krijgen. In 1974 begonnen met de merken Bals en Hensel. Ook vandaag de dag behoren deze twee nog steeds tot hun meest verkochte producten. Ze bieden echter ook allerlei andere merken aan. Denk daarbij aan Doepke, Schill, Ergo Advantage Inc., Power Boozt of Worklite. Bij elk merk kunt u bekijken welke producten ze juist in huis hebben. Zoekt u een verdeelkast voor elektriciteit? Dat hebben ze bijvoorbeeld van het merk Bals. Indien u een bepaald product niet kunt vinden, is het aangeraden om deze experts te contacteren. Ze beschikken namelijk over een werkplaats waar ze bepaalde elektrische materialen, componenten of machines op maat kunnen maken.

Contacteer hen voor een bestelling

Of u nu eenmalig een bestelling voor elektrische materialen wilt plaatsen of u wilt gaan voor een langdurige samenwerking: DM staat altijd voor u klaar. Zelfs als particulier eender waar in België kunt u op hen rekenen. Zit u met vragen over bepaalde producten? Of wilt u een offerte aanvragen? Aarzel in beide gevallen niet om contact met hen te op nemen! Dat doet u overigens via de gegevens die u kunt vinden op de website van deze specialist in elektronica.