Kiest u voor het uitbesteden van uw koeriersdiensten aan een transportbedrijf in Tilburg, dan bent u verzekerd van een goede en flexibele service. A. Kentie en Zoon helpt u bij uw spoedeisende zendingen of koeltransport. Dit koeriersbedrijf is al sinds 1974 actief binnen de transportbranche. Met zoveel ervaring weet u dat uw goederen in juiste handen wezen. Wanneer u dit bedrijf inschakelt als koerier in Den Bosch is dit voor goederen van maximaal 2 kubieke meter. Daarnaast geldt hier een maximaal zendingsgewicht van 500 kilo. Deze worden met de nodige zorg vervoerd door dit transportbedrijf in Den Bosch, een persoonlijke aanpak staat dan ook hoog in het vaandel voor deze professionals.

Een betrouwbaar transportbedrijf in Den Bosch

Wilt u enveloppen, pakketten en pallets laten transporteren in Den Bosch? Dan bent u op zoek naar een betrouwbaar en flexibel koeriersbedrijf. A. Kentie en Zoon is een professionele koerier in de regio van Den Bosch. Met jarenlange ervaring binnen de branche waarin zij werkzaam zijn, zijn de meest diverse soorten goederen vervoerd. U kunt hierbij denken aan pallets, maar ook kleine pakketjes worden meegenomen door deze koerier uit Den Bosch. Zo staan ze voor een persoonlijke aanpak, maatwerk is een veelvuldig gehoorde kreet bij bedrijven. Maar dit transportbedrijf in Den Bosch maakt het waar! Zodoende kunt u met een gerust hart uw spullen toevertrouwen tot deze professionals.

Gevaarlijke stoffen vervoeren kan bij een koerier in Den Bosch

Het vervoeren van gevaarlijke stoffen is iets wat u beter uitbesteed aan een professioneel en betrouwbaar transportbedrijf in Den Bosch. A. Kentie en Zoon bezitten over de juiste kennis en certificaten om deze klussen voor u uit te voeren. Niet ieder transportbedrijf wilt letterlijk zijn handen branden aan het vervoer van gevaarlijke stoffen, gelukkig heeft u dan een koerier in Den Bosch die dit wel doet. Met ervaring sinds 1974 is dit transportbedrijf uit Den Bosch een uitdrukking geworden in de regio en een betrouwbare partner voor particulieren en bedrijven. Zowel bij het transport van gevaarlijke stoffen tot aan diverse anderen vervoeringen van goederen.