Site vinden doe je bij Sitevinden.be
Image default
Zakelijke dienstverlening

Ga voor veiligheid binnen uw bedrijf met Dräger gaspakken

Veiligheid is iets waar u als bedrijfsleider uiteraard naar wilt streven. Dat kan u op verschillende manieren doen. Is uw bedrijf actief in de industriesector en moeten ze geregeld met gevaarlijke stoffen of gassen werken? Dan is het een goed idee om beschermende pakken te gebruiken zodat ze deze stoffen en gassen niet kunnen inademen. Bij Volgelaatsmasker.be uit Hoboken kunt u gaspakken van het Duitse merk Dräger bestellen. Ontdek waarom het altijd een goed is om voor dit bedrijf te kiezen!

Verschillende mogelijkheden

Gaspakken van Dräger staan bekend om hun ongeziene kwaliteit. Dankzij deze pakken zijn uw werknemers dus uitermate goed beschermd. Bij Volgelaatsmasker.be heeft u verschillende mogelijkheden. Zo kunt in de eerste plaats deze pakken kopen. Raakt een van de pakken beschadigd om moeten ze eens dringend gereinigd worden? Dan kunt u deze pakken gewoon binnenbrengen bij deze specialist in veiligheid en hygiëne uit Hoboken. Zij nemen de pakken zeer grondig onder handen zodat u zeker bent dat ze volledig in orde en klaar voor gebruik zijn. Hun medewerkers krijgen speciale opleidingen en beschikken over de nodige ervaring en materialen. Heeft u de pakken slechts voor een project of enkele projecten nodig? Dan is kopen uiteraard niet zo interessant voor u. Geen nood, u kunt de pakken immers ook voor een bepaalde periode huren.

Vraag om advies over het juiste pak

Dräger heeft allerlei verschillende soorten gaspakken. Bent u niet zeker welk type van gaspak u het best kunt aanschaffen? Dan vraag u het best om advies. Hun gespecialiseerde medewerkers geven u maar al te graag extra informatie over de producten. Door uw gaspakken te kopen bij Volgelaatsmasker.be geniet u niet alleen van totaalservice, u bent ook nog eens zeker dat u enkel gaspakken koopt die volledig aansluiten bij wat u nodig heeft. Weet u wat u wilt? Dan kunt u overigens een offerte op maat laten opstellen. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

https://www.volgelaatsmasker.be/