Site vinden doe je bij Sitevinden.be
Image default
Zakelijke dienstverlening

Garandeerde brandveiligheid van uw personeel

Wanneer het de brandveiligheid van uw bedrijf en uw personeel betreft, is het Safety-Solutions On Site die u bijstaat om hierin het ideaal te bereiken. Hun kennis en kunde wordt getoond in hun certificaat als brandwacht en veiligheidswacht samen met het gegeven dat ze preventieadviseur niveau I-II en II zijn. Daarnaast is het ook mogelijk een divers aanbod aan veiligheidsmateriaal zoals veiligheidskoffers, gelaatsmaskers, evacuatiemateriaal en meer te huren.

brandveiligheid als levenswijze

Bij uw zoektocht naar een organisatie die u kan helpen bij het waarborgen van de brandveiligheid van uw onderneming en uw personeel moet u zeker S-SOS in acht nemen. Deze organisatie maakt deel uit van de SL Groep service Companies en zijn bovendien een veiligheidsdivisie van Gia Cataro Antwerpen. Hun diepgaande kennis en zekerheid van gekwalificeerd personeel verzekert u dat u steeds op een correcte en flexibele dienstverlening kan rekenen. Wanneer u gebruik maakt van hun diensten kan u met een gerust hart uw personeel laten functioneren in uw bedrijf. Voor dit bedrijf is het een prioritair gegeven dat de brandveiligheid steeds in orde is en op die manier een veilige omgeving te ontwikkelen voor uw personeel en uw bedrijf. Wilt u het verschil in brandveiligheid ervaren? Huur dan een van hun veiligheidstoezichters in. Zij staan in voor een Area control en een algemeen veiligheidstoezicht met als doel een grotere efficiëntie van uw veiligheidsbeleid te verkrijgen. Iets dat in extreme situaties ervoor kan zorgen dat er levens gespaard blijven.

Schakel ervaringsdeskundigen in

Bij deze organisatie werken ze enkel met opgeleide werknemers die gecertificeerd zijn als brand- en veiligheidswacht en dit gehele concept niet enkel toepassen in hun werk, maar ervaren als een levensmethode. Bent u op zoek naar een industriële veiligheidsfirma die VCA-P gecertificeerd is? Dan is deze organisatie, gelegen in Hoboken, de oplossing die u nodig heeft om de brandveiligheid van uw personeel te kunnen garanderen.

https://www.s-sos.eu/