Site vinden doe je bij Sitevinden.be
Image default
Tuin en buitenleven

Geef uw tuin een upgrade dankzij deze vijverspeciaalzaak

Bent u uitgekeken op uw tuin? Dan zijn er heel wat manieren om opnieuw leven in de brouwerij te brengen. Zo kunt u extra planten en bloemen zaaien, een moestuintje aanleggen of een zwembad laten bouwen. Een nog beter alternatief is echter om een vijver te laten bouwen. Dat kan bij De Hofleverancier, een vijverspeciaalzaak gevestigd in Ekeren. Deze zaak bestaat al sinds 1982 en heeft daardoor al de nodige ervaring om iedere vijver- en tuinliefhebber van een vijver op maat te voorzien. Lees verder en u ontdekt vanzelf al de mogelijkheden bij deze vijverspeciaalzaak.

Vijveroplossingen op maat

Bij deze speciaalzaak kunt u terecht voor iedere soort vijver. In hun zaak in Ekeren vindt u een toonpark met een oppervlakte van meer dan 3000m², de perfecte plaats om inspiratie op te doen. Wilt u een siervijver laten plaatsen? Of wilt u liever een zwemvijver? Geef uw wensen door en zij bespreken graag alle mogelijkheden. Daarnaast hebben ze ook een webshop waar u allerlei benodigdheden kunt kopen voor in uw vijver. Ze hebben het grootste assortiment aan waterplanten in de hele Benelux en ook allerlei soorten vissen vindt u bij hen. Wilt u de kwaliteit van uw water laten testen? Ook dan rekent u op De Hofleverancier. Zij zorgen voor een gratis wateranalyse en een plan van aanpak.

Maak een afspraak bij uw partner voor advies en vijverbenodigdheden

Of u nu advies nodig heeft in verband met het aanleggen van een vijver, inspiratie wilt opdoen of vijverbenodigdheden wilt kopen, elke vijverliefhebber is meer dan welkom bij deze vijverspeciaalzaak in Ekeren. Gaat u voor een kleine, maar fijne vijver? Of wilt u een luxevijver met koivissen en prachtige sierplanten? Bij hen kan het allemaal, ga vandaag nog langs bij deze vijverspecialist! Zit u nog met enkele vragen? Dan kunt u bij een van hun medewerkers terecht.

https://hofleverancier.be/