Site vinden doe je bij Sitevinden.be
Financieel

Goedkoop geld lenen met Cofidis

Goedkoop geld lenen Cofidis

Cofidis is een bedrijf wat zich vooral heeft gespecialiseerd in geld verstrekken. Naast leningen afsluiten doet santader ook nog wel een paar andere dingen, zoals het afsluiten van een autoverzekering bijvoorbeeld.

Wil je dus goedkoop geld lenen, dan kom je al snel bij Cofidis uit. Op de website van Cofidis kun je al snel een inschatting krijgen van hoeveel geld jij bij Cofidis zou kunnen lenen.

Dit is natuurlijk niet meer dan een indicatie. Zodra jij een lening bij Cofidis aanvraagt, zal Cofidis de aanvraag in behandeling nemen en hierover met jouw contact opnemen. Mocht het nodig zijn, dan kunnen ze nog naar extra gegevens vragen om op deze manier een beter beeld te krijgen van je financiële situatie. Het soort contract dat je hebt bijvoorbeeld of dat je al een andere geld lening hebt lopen.

Hoeveel geld kun je lenen bij Cofidis?

De hoeveelheid geld die je kunt lenen bij Cofidis is natuurlijk van een hoop factoren afhankelijk, zoals:

  • je inkomen
  • gezinssituatie
  • soort contract dat je hebt
  • het bedrag wat je zou willen lenen
  • wel of niet geregistreerd

Om je alvast een klein beeld te geven. Als je in je eentje zo’n 3000 euro aan salaris ontvangt, dan zou je bij Cofidis zo’n 60.000 euro kunnen lenen. Afhankelijk van de soort lening die je kiest (persoonlijke lening of doorlopend krediet) betaal je dan tussen de 5 en 8% rente. Bij een bedrag van 60.000 euro is dit dan een bedrag van zo’n 4.000 euro.

Afbetalen van een lening

Het afbetalen van een lening en de snelheid waarmee dit gebeurd heeft ook invloed op hoe goedkoop je een lening af kunt sluiten. Als je bij bovenstaand voorbeeld, bijvoorbeeld in 120 maanden het bedrag terugbetaald dan moet je hier zo’n 2% meer rente over betalen dan dat je het bedrag in 100 maanden terugbetaald. Je moet natuurlijk wel kijken wat mogelijk is in jouw situatie. Sneller je lening terug betalen betekent natuurlijk ook dat je elke maand een hoger bedrag moet terug betalen

https://www.snelgeldlenenbinnen10minuten.eu