Site vinden doe je bij Sitevinden.be
Image default
Woning en Tuin

Goedkoop verhuizen met een verhuislift

Bent u van plan om binnenkort te verhuizen? Dan bent u vast op zoek om zo goedkoop en praktisch mogelijk te verhuizen. Heeft u er al eens aan gedacht om een verhuislift te huren? Dat bespaart u namelijk enorm veel tijd én stress. Bij Antwerp Lift Service uit Merksem heeft u de keuze uit verschillende soorten liften afhankelijk van uw budget. Lees verder en kies de lift die het beste aansluit bij uw wensen.

Een verhuislift op maat huren

Indien u goedkoop wilt verhuizen, kunt u bij deze verhuisspecialist een GEDA verhuislift huren. Wat maakt deze lift zo goedkoop? U kunt ze zelf ophalen en bovendien ook zelf bedienen. U hoeft dus geen leveringskosten te betalen en ook voor een bediener betaalt u geen extra kosten. Uiteraard heeft u ook de mogelijkheid om wel bediening in te huren, indien u dat wenst. Deze lift is ideaal voor kleine verhuisprojecten en kan tot op het derde verdiep. Woont u hoger dan het derde verdiep? Dan heeft u bij Antwerp Lift Service nog keuze uit twee verschillende types van verhuisliften. Zo kunt u kiezen voor een Losse Bocker ladderlift op een aanhangwagen of een ladderlift die op een bestelwagen is gemonteerd. Het voordeel van die laatste is dat ze gemakkelijk getransporteerd kunnen worden door heel het land. Daarnaast zijn ze uitermate geschikt voor het verhuizen van zware ladingen dankzij hun hydraulische steunpoten. Het voordeel van de Losse Bocker is dat u zelf de bediening kunt doen, waardoor het huren van deze lift dus goedkoper is.

Vraag om advies

Bent u niet zeker welke lift u het beste kunt huren voor uw verhuis in regio Antwerpen? Dat is begrijpelijk gezien de mogelijkheden. Wilt u bediening huren of gaat u de verhuis toch zelf proberen te doen? De keuze ligt volledig bij u. Daarom vraagt u hen gewoon best om advies. Zij helpen u graag verder zodat u zo goedkoop en vlot mogelijk kunt verhuizen.

https://www.antwerpliftservice.be/