Site vinden doe je bij Sitevinden.be
Huishoudelijk

Goedkope sleutel op de deur woningen

Goedkope sleutel op de deur woningen

Een beknopt lastenboek voor deze budgetwoning is samengesteld om u een duidelijk beeld te geven van onze kwaliteit  van goedkope sleutel op de deur woningen en is tevens een uitnodiging tot een gedetailleerd gesprek. Per project wordt er telkens een specifiek lastenboek uitgewerkt waaraan de onderstaande omschrijving  ondergeschikt is. Op vraag van de architect kan er steeds omgeschakeld worden naar andere afwerkingsmethodes en materialen. Al onze huizen voldoen aan de nieuwe energieprestatie regelgeving.

Alle grondwerken voor gewone funderingen tot op vorstvrije diepte zijn voorzien. Er wordt steeds eerst gekozen voor een niet dunne vloerplaat op een onderliggende stabilisé. Wachtleidingen voor nutsvoorzieningen zijn voorzien met een maximale lengte van 10 meter. Het huisrioleringsnet wordt uitgevoerd in PVC met Benor – keurmerk waarbij er ook een regenwaterput voorzien wordt waarbij een elektrische pomp kan instaan voor de recuperatie van het hemelwater. De septische put is ook aanwezig.  

Al onze metselwerken worden uitgevoerd door eigen personeel. De snelbouwmetselwerken voor de buiten- en binnenmuren worden opgetrokken in 14 cm brede snelbouwstenen vertrekkende vanop een drukvaste Ytong strook. Om aan de geldende eisen van de EPB – regelgeving te voldoen wordt er Kooltherm K8 – isolatie rond de snelbouwmetselwerken geplaatst. Achteraf wordt het gevelmetselwerk opgetrokken in een zogenaamde waalvorm. Voegwerk en alle dorpels in typisch blauwe hardsteen zijn eveneens voorzien.

Op voorhand zal er door de maker van de betonnen welfsels een legplan opgesteld worden om een afwerking van de verdiepingsvloeren te verkrijgen. De geplande werken aan het dak worden voorzien zoals op de gevelplannen. Hierbij wordt er rekening gehouden met kroonlijsthoogte dakkapellen, dakvlakvensters,… U ziet het: voor goedkope sleutel-op-de-deur woningen moet u bij Stonehouse zijn!

http://www.stonehouse.be/