Site vinden doe je bij Sitevinden.be
Image default
Groothandel

Hier moet u op letten bij de aankoop van een vriescel

Een koelcel of vriescel is een onmisbare investering voor elke zaak die zich met eten bezighoudt. Daarom is het ook zo belangrijk dat u koelruimtes van een hoge kwaliteit aanschaft, die de producten zo vers mogelijk houdt en lange tijd meegaat. Koel Expert helpt u graag om de juiste vriescel of koelcel voor uw onderneming te vinden. Dit geweldige bedrijf verkoopt koelcellen van een zeer hoge kwaliteit voor een lage prijs. Dankzij hun keuze om alleen online koelapparatuur te verkopen, kunnen ze de laagste prijs garanderen voor hun hoogwaardige producten. Bovendien hebben ze ook een geweldige service, onderhoud van uw koelcel inbegrepen. U kunt dus op hun expertise vertrouwen.

Belangrijke eigenschappen

Een goede koelcel of vriescel moet aan enkele belangrijke eigenschappen voldoen. We sommen ze hieronder voor u op:

–        De cel moet uit het juiste materiaal bestaan. Dit materiaal moet voldoende sterk en isolerend zijn. Een goede vriescelmotor is ook bijzonder belangrijk.

–        Bij de aanschaf van een vriescel of koelcel moet u zeker rekening houden met het energieverbruik van de koelruimte. Ook al is de aankoopprijs van uw koelcel laag, wanneer de koelruimte veel energie gebruikt, zult u er toch veel voor betalen.

–        De koelruimte moet aangepast zijn aan het specifieke gebruik. Wanneer u bijvoorbeeld langdurig producten wilt opslaan, neemt u best een vriescel met een zware, goed geïsoleerde deur. In horecazaken worden vriescellen vaak meerdere keren per dag geopend en gesloten, waardoor een lichtere deur beter is.

–        Ten slotte is het ook belangrijk om al op voorhand na te denken over het onderhoud van uw koelcel. Het is verstandig om uw koelcel of vriescel aan te schaffen bij een bedrijf dat ook het onderhoud ervan verzorgt, zoals Koel Expert.

Garandeer uzelf van de beste kwaliteit

Wanneer u contact opneemt met deze specialisten op gebied van koelapparatuur, zorgen zij ervoor dat u een koelcel of vriescel krijgt die perfect bij uw behoeften past én van de hoogste kwaliteit is. Aarzel dus niet langer en neem een kijkje op hun website of bel hen op.