Site vinden doe je bij Sitevinden.be
Dienstverlening

Hoverkart, plezier verzekerd!

Het grootste kerstcadeau dat onze zoon ooit gekregen heeft in 2016, was de hoverkart.

Een hoverboard; wij dachten dat hij er moeite mee zou hebben om overeind te blijven staan. Hij zou er zeker bang voor zijn, gegeven het feit dat hij dat hij zich net op zijn gemak begon te voelen op een klassiek skateboard. Dus heeft hij gezocht en gevonden: een kit voor het hoverboard dat het verandert in een kleine kart. Onze zoon geniet ervan!!

Het behoeft geen uitleg dat je niet onopgemerkt blijft door op dit voertuig te stappen. De hele wereld kijkt, is benieuwd, is verbaasd; veel kinderen vragen of ze het uit mogen proberen. Onze zoon houdt ervan, natuurlijk hij verwaarloost hij zijn fiets ook niet, maar de hoverkart is opwindend, dicht bij de grond, daarom bevalt dat hem zowiezo. Alleen al de voorstelling, voor ons die aan de kust wonen, (omdat wij hem vaak meenemen om een wandeling te maken op een plein dichtbij de haven waar het nauwelijk waait), dat hij eindelijk een masker voor zijn ogen heeft, in aanvulling op de de helm op het hoofd (want ons kleine mannetje klaagde dat zijn ogen na 10 minuten aan het tranen waren op de hoverkart).

Op het fietspad, bestuurt mijn zoon zonder zorgen zijn kleine voertuig terwijl ik op de fiets zit met de baby in zijn kinderzitje. Kinderen zijn in staat om de werking van het voertuig snel door de krijgen, wat niet het geval is bij volwassenen. Persoonlijk kostte het me verschillende pogingen om hem in de versnelling te zetten, om te draaien, etc… Terwijl een kind zich al snel zal vermaken door een draai van 360 graden te maken, door het voorwiel op te tillen; kortom: bijna meteen plezier.

Wat betreft het budget, dat varieert. Hier hebben we profijt gehad van de kerstaanbiedingen en bestelden we het geheel op het internet voor 185 euro. Op het internet kun je aanbiedingen vinden voor de verkoop van een hoverboard met kit kart vanaf ongeveer 200 euro. Dat hangt af van de periode waarin je het doet, je moet zoeken en alle aanbiedingen langsgaan. Als je thuis al een hoverboard hebt, kan het kopen van de kit geen kwaad en kunnen de leden van de familie er ook van genieten, dus neem maar eens een kijkje.

https://www.swheels.nl/swheels-hoverkart/