Site vinden doe je bij Sitevinden.be
Woningen

Jackey Slotenmakers, altijd in de buurt in geval van nood

Er is een bewoner van een huis van de trap gevallen. Deze persoon kan zelf de deur niet meer openen, maar heeft gelukkig wel om hulp kunnen vragen. Hoe komt de Politie of het ambulancepersoneel dan binnen? Ze bellen onze Jackey Slotenmakers Rotterdam! Wij zijn snel ter plaatse, zijn altijd beschikbaar en weten alle sloten razendsnel te openen, zonder bijkomende schade. Wel zo fijn als de deur na vertrek van ambulance of Politie weer goed afgesloten moet worden.

Inbraakschade

Er is bij u ingebroken of het is gelukkig gebleven bij een poging? Er zal vast sprake zijn van inbraakschade. Een geforceerd raam, een beschadigd deurkozijn of een vernield slot: in al deze gevallen helpen we u uit de brand. Onze vakmannen van Jackey Slotenmakers Den Haag weten wel raad met alle vormen van inbraakschade. Terwijl u bijkomt van de schrik en allerlei zaken regelt zorgen wij dat uw woning weer hersteld wordt. Ook als u alle sloten vervangen wilt hebben midden in de nacht, dan regelen we dit voor u. Uw gemoedsrust is voor ons het belangrijkste.

Liever voorkomen!

Vanzelfsprekend voorkomen we liever dat er ingebroken wordt bij u. Een inbraak heeft altijd een enorme impact op de slachtoffers. Een gevoel van onveiligheid kan nog lang na-ijlen nadat eventuele materiële schade is afgehandeld. U kunt op ieder moment van de dag bij ons een afspraak inplannen met een van onze gecertificeerde beveiligingsadviseurs. Zij zijn getraind in de richtlijnen van het Politie Keurmerk Veilig Wonen en mogen deze certificaten verstrekken. Onze adviezen zijn altijd gratis en geheel vrijblijvend. Mocht u zelf besluiten om de veiligheidsmaatregelen te monteren dan zijn deze PKVW-certificaten ook los te krijgen. Onze adviseurs komen dan na installatie keuren of e.e.a. voldoet aan de eisen. Voor deze keuring en het certificaat rekenen we wel een eenmalige bijdrage van €50,=.