U heeft een nieuw intercomsysteem besteld voor uw bedrijfspand of appartement. Nu wilt u uiteraard dat dit ook op de juiste manier wordt geïnstalleerd. Deze zekerheid heeft u op het moment dat u een professional inschakelt. Wanneer u een bedrijf als Fontein Elektrotechniek inschakelt, weet u zeker dat het goed zit. Dit bedrijf houdt zich namelijk al meer dan 30 jaar bezig met het aanbrengen, vervangen en onderhouden van intercominstallaties. In al deze jaren hebben ze enorm veel kennis en ervaring opgebouwd op het gebied van intercomsystemen. Hierdoor is geen enkele installatie te gek en voeren ze ook eventuele reparaties op een vakkundige manier uit.

Beveilig zowel bedrijfspanden als appartementencomplexen met een audio intercomsysteem

Bent u eigenaar van een bedrijfspand of appartementencomplex? Dan heeft u waarschijnlijk wel gehoord van de voordelen van een audio intercomsysteem. Dit is een systeem dat niet alleen de beveiliging in uw pand verhoogt, maar ook het gebruiksgemak voor uzelf. Zo weet u dankzij het intercomsysteem altijd precies wie er voor de deur staat en bepaalt u zelf of u deze persoon toegang tot uw woning of kantoor wilt geven. Denkt u erover om dit systeem in uw pand te laten installeren? Dan is het verstandig om hiervoor een professioneel bedrijf in te schakelen. Doordat men binnen Fontein Elektrotechniek over meer dan 30 jaar ervaring beschikt, bent u ervan verzekerd dat de installatie van uw audio intercomsysteem op vakkundige wijze gebeurt.

Laat uw intercomsysteem aanpassen aan uw interieur

Bij de installering van uw nieuwe audio intercomsysteem dienen alle elementen op de juiste manier te worden aangesloten. Daarnaast is het altijd fijn dat het entreepaneel er mooi uitziet en past bij de stijl van uw bedrijfspand. Op deze manier verwerkt u het binnentoestel naadloos in uw interieur en zorgt u voor een mooi en representatief geheel. Bij Fontein Elektrotechniek begrijpen ze dit maar al te goed. U heeft bij dit bedrijf namelijk keuze uit verschillende entreepanelen. Kiest u voor een paneel dat er netjes en stijlvol uitziet of gaat u voor een robuuste uitstraling? Hoe u ook wilt dat het entreepaneel van uw intercomsysteem eruitziet, bij de specialist is het mogelijk.