Site vinden doe je bij Sitevinden.be
Bedrijven

Jouw radiozender is overal

Iedere dag wordt er door iedereen naar muziek geluisterd, dit gebeurd onbewust en bewust. Je bent hard aan het werk of studeren en op de achtergrond staat muziek aan, voor veel mensen is muziek verantwoordelijk voor een beter functioneren. Er zijn ook steeds meer bedrijven die toelaten om naar eigen muziek te luisteren of dat de radio op de afdeling aan staat. In de muziek branche vinden er veel ontwikkelingen plaats die niet zijn bij te houden, iedere dag worden er nieuwe nummers of albums uit gebracht. Het probleem is alleen dat de muziek niet op iedere plaatst geluisterd kan worden, zoals het radio luisteren. Door de ontwikkelingen van de laatste jaren is het mogelijk om op een gewenste plaats en tijd naar een radio te luisteren. 

Het radio luisteren was nog nooit zo makkelijk gemaakt nadat www.radioguide.fm is opgezet. Dit is een website met een online platform van radiozenders over de gehele wereld, het is zelfs mogelijk om naar een radiozender van Kenia te luisteren. In de huidige tijd ligt de aandacht steeds meer op klanten, wat willen zij en hoe kan er aan die wensen en behoeften voldaan worden. In het verleden werd er bijna in alle ruimtes naar een radio geluisterd maar als je van huis weg was, was dit geen mogelijkheid. Door de komst van Radioguide kan er naar een radio op de gewenste locatie worden geluisterd, zoals in de trein of op de fiets.

Een ander probleem dat in het verleden vaak afspeelde was het zoeken naar de juiste frequentie van een radiozender. Een ander probleem was dat maar een beperkt aantal radiozenders met frequentie kon worden vast gelegd waardoor het switchen van radiozenders niet zomaar kon. Het radio luisteren was nog nooit zo makkelijk en snel. Luister naar jouw radiozender op de website van Radioguide.

http://www.radioguide.fm