Site vinden doe je bij Sitevinden.be
Image default
Verbouwen

Kies voor een ecologische CLT bouw in Nederland

Start u binnenkort een bouwproject in Nederland en zoekt u nog een duurzaam bouwmateriaal? Overweeg een CLT bouw voor uw project in Nederland en geniet van al de voordelen dat deze houtsoort u biedt. CLT staat voor Cross Laminated Timber en wordt ook wel kruisslaghout genoemd. Bij ARWO-BOUW uit Arendonk, nabij Turnhout, dragen ze innovatie en kwalitatief werk hoog in het vaandel. Dankzij hun expertise en vakmanschap brachten ze reeds veel projecten tot een geslaagd einde. Het gebruik van kruisslaghout past feilloos bij hun werkethiek omdat dit bedrijf steeds milieubewust handelt. Dus wilt u een constructie met kruisslaghout starten? Dan is het team van ARWO-BOUW de ideale hulp om uw project op een duurzame manier aan te pakken!

CLT hout wordt het nieuwe beton genoemd

Maak met CLT van uw bouw in Nederland een succesverhaal. CLT draagt zodanig veel voordelen met zich mee dat het overduidelijk is wat een slimme manier van bouwen dit is. Welke voordelen haalt u uit bouwen met kruisslaghout? Naast de ecologische kwaliteiten is kruisslaghout ook enorm duurzaam. Daarom dat ze in de bouwwereld verwijzen naar dit soort hout als het nieuwe beton. U kunt er gebouwen tot wel 24 verdiepingen hoog mee bouwen. Alsook is het CO2- neutraal en is het makkelijk recycleerbaar. Maar neen, daar stopt het niet. Een CLT bouw zorgt ook nog eens voor een hoog energierendement omdat het een enorm luchtdicht materiaal is. Met als gevolg dat u een prachtig, geïsoleerd gebouw creëert.

Geef kruisslaghout eens een kans

Wilt u uw CLT bouw starten in Nederland met de hulp van ARWO-BOUW? Ze bieden maatwerk aan voor elk van hun klanten zodat alles volledig naar wens verloopt. Bij voorkeur gaan ze een persoonlijk gesprek met u aan, alvorens u aan uw constructiewerken start. Op deze manier brengen ze uw visie perfect in kaart en zal deze op termijn tot leven gebracht worden. U kunt contact opzoeken met deze bouwexperts door hen op te bellen of te e-mailen. Alle gegevens vindt u terug op de contactpagina op hun website.

https://arwobouw.be/Home