Site vinden doe je bij Sitevinden.be
Electronica en Computers

Kiezen voor een 3D scanner

3D-printen is een term die veel mensen al wel kennen. Het is sinds enkele jaren in opmars, omdat er steeds meer dergelijke apparaten op de markt zijn. Het is een revolutionaire technologie om niet alleen tweedimensionaal, maar ook driedimensionaal te kunnen printen. Daardoor zijn 3D-printers bij de meeste mensen wel bekend. Niet dat ze precies weten hoe zo’n apparaat werkt, maar ze kennen het principe. Minder bekend is de 3D scanner. Nu vraagt u zich natuurlijk af wat dit eigenlijk is. Daarover kunnen wij u wel wat meer vertellen. Wij van Llowlab hebben ons gespecialiseerd in de werking en productie van een 3D scanner en kunnen u daarom uitgebreid uit te doeken doen wat dit inhoudt. Kort gezegd is een 3D scanner eigenlijk het tegenovergestelde van een 3D-printer. Waar een 3d-printer een tweedimensionale afbeelding driedimensionaal gaat printen, doet een 3D scanner juist het omgekeerde. Hij maakt namelijk een scan in 2D van een 3D-object. Maar wat is nou het doel hiervan, vraagt u zich misschien af… Het maken van een scan is nuttig om een object te comprimeren tot een werkbaar bestand voor 3D-printers. En dit is precies het nut van de 3D scanner. En zeg nou zelf, dat is toch razend interessant? Daar zou u toch ook wel eens wat meer over te weten willen komen? Surf dan vandaag nog naar onze geheel vernieuwde site en lees even de verhalen over de 3D scanner. Op die manier komt u meer te weten over dit onderwerp. Wij hebben ook diverse video’s op onze site geplaatst, zodat u zich een goed beeld kunt vormen over wat u allemaal met zo’n 3D scanner kunt doen. Klinkt dit interessant? Wilt u uw kennis op dit gebied vergroten? Breng dan een bezoekje aan onze website en aanschouw ons assortiment en de informatie hierover. Op die manier komt u erachter hoe de vork precies in de steel zit. Wij zeggen: gewoon doen!

Een 3D scanner voor uw bedrijf

Is een 3D scanner precies wat u nodig hebt voor uw onderneming? Zouden uw bedrijfsactiviteiten wel varen bij de aanschaf van een dergelijk 3D-apparaat? Dan is het goed dat wij u even treffen. Wij hebben namelijk erg goed nieuws voor u, want bij Llowlab is het nu mogelijk om een 3D scanner aan te schaffen. Wij leveren producten van een zeer hoge kwaliteit. Bovendien testen wij al onze artikelen uitgebreid op duurzaamheid en hun prestaties. Op die manier bent u altijd verzekerd van een kwaliteitsaankoop, waar u echt wat aan hebt. Klinkt dit u wel als muziek in de oren, maar bent u bang dat u erg veel geld neer moet tellen voor een 3D scanner? Wilt u beslist geen dief zijn van uw eigen portemonnee? Neem dan even een moment om de volgende informatie tot u door te laten dringen. Wij snappen namelijk maar al te goed dat u niet te diep in de buidel wilt tasten voor een 3D scanner en daarom doen wij ons uiterste best om de prijzen laag te houden. En dit zal ook zo blijven. Ook als u dus in de toekomst nog eens zou willen investeren in een 3D scanner, dan zult u bij Llowlab niet al te duur uit zijn. 3D-printen en -scannen zal natuurlijk nooit goedkoop worden, dat spreekt voor zich. Het kost een fortuin om dergelijke apparaten te produceren. Het gaat om een volledig nieuwe technologie en daarom is het niet zo voordelig als bijvoorbeeld een normale printer. Bovendien is de afzetmarkt nog niet zo groot, waardoor de oplage ook klein is. Als wij zouden zeggen dat wij een 3D-apparaat voor u in petto hadden dat erg goedkoop is, dan zou dat niet geloofwaardig zijn. Want zeg nou zelf, u kunt zich toch ook wel voorstellen dat een dergelijke aanschaf wat kosten met zich meebrengt. Maar dat deze hoger uit zouden vallen dan strikt noodzakelijk is, daar zit u natuurlijk niet op te wachten. Wij snappen dit als geen ander en zetten daarom alles op alles om een 3D scanner ook voor u betaalbaar te maken. Op die manier houdt u ook nog wat budget over voor andere aankopen voor uw bedrijf. Kortom, bij ons is de klant nog echt koning en wij denken te allen tijde met u mee om tot een waardevolle oplossing te komen, waar u goed mee uit de voeten kunt.

Hebt u nog vragen over ’t een of ’t ander?

Ondanks de uitgebreide informatie op onze website kan het natuurlijk nog zo zijn dat u met vragen bent blijven zitten. In dit geval raden wij u sterk aan om even contact met ons op te nemen. Doe dit vandaag nog, want er geldt: hoe eerder u dit doet, des te beter het is. U weet dan namelijk al een stuk sneller waar u aan toe bent en u bent dan in staat om weloverwogen een keuze te maken voor een 3D scanner. Schroom daarom niet en neem snel contact met ons op. U kunt ons bereiken door:

  • ons een mailtje te sturen met daarin uw vraag over een 3D scanner
  • ons even te bellen, als u graag direct een van onze vriendelijke en deskundige medewerkers wilt spreken
  • het contactformulier op onze site in te vullen

Wij hopen in ieder geval zo spoedig mogelijk iets van u te horen, zodat wij u meer kunnen vertellen over de 3D scanner die wij voor u in de aanbieding hebben.

http://www.llowlab.nl/3d-scannen/wat-is-3d-scannen/producten-2/