Site vinden doe je bij Sitevinden.be
Image default
Groothandel

Koop je incontinentiemateriaal bij een specialist

Ben je op zoek naar incontinentiemateriaal, zodat je terug op een normale manier door het leven kan? Dat is begrijpelijk. Het is namelijk lastig om activiteiten te doen wanneer je moeite hebt met het ophouden van urine of stoelgang. Je bent echter zeker niet de enige. Er wordt vaak gedacht dat enkel ouderen in aanraking komen met incontinentie, maar dat is zeker niet geval. Zo komt het ook voor bij kinderen ouder dan vijf, in de vorm van bedplassen. Bij volwassen vrouwen komt het voornamelijk voor in de vorm van stress- of druppelcontinentie na de zwangerschap. Wat mannen betreft, heeft een op tien mannen ouder dan 40 last van deze aandoening. Bij Tomcare vind je allerlei soorten incontinentiemateriaal. Doordat ze een webshop hebben, kan je erg gemakkelijk en discreet je materiaal bestellen.

Een oplossing voor iedere gradatie

Er bestaan veel vormen van incontinentie. Sommigen hebben slechts licht tot matig urineverlies. In dat geval biedt een inlegverband genoeg bescherming. Dit type incontinentiemateriaal is erg discreet. Heb jij last van matig tot zwaar urineverlies? Dan kan je beter gaan voor een kleef- of inlegluier. Deze bieden bescherming en zitten zeer comfortabel. Door het netbroekje kan er bovendien geen lekkage voorkomen. Moet je vaak lang in bed of in de zetel liggen en weet je van jezelf dat dan geregeld last hebt van urineverlies? Dan kan een onderlegger voor jou de oplossing zijn.

Ga voor het merk en type dat bij jou past

In de webshop van Tomcare vind je een ruime selectie aan incontinentiemateriaal van allerlei merken en absorptiegraden. Het materiaal dat jij nodig hebt, zit er dus ongetwijfeld tussen. Ben je niet zeker welk merk of product je het best kan bestellen? Of twijfel je over de absorptiegraad? Vraag dan gewoon om advies. Hun specialisten staan voor jou klaar met hulp op maat.

https://www.tomcare.be/nl/