Site vinden doe je bij Sitevinden.be
Image default
Dienstverlening

Laat uw appartement leegruimen door een ervaren schoonmaakbedrijf

In vele gevallen is het nuttig om een appartement of een huis te laten leegruimen door een ervaren schoonmaakbedrijf. Heeft u geen idee welke firma’s u kunt inschakelen voor zulke opdrachten? Dan ontdekt u in dit artikel alvast een eentje ervan, genaamd WegisWeg uit Gent. Dat schoonmaakbedrijf biedt zijn diensten aan in heel Vlaanderen, maar ze zijn voornamelijk actief in Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen en Antwerpen. Het is daarbij ook belangrijk om te weten dat het geen tweedehandshandelaar, kringloopwinkel of spullenhulp is. Dat betekent dat het bedrijf geen spullen van u overkoopt of gratis komt ophalen. U kunt wel – tegen een vergoeding – bepaalde meubelen of andere zaken naar een afgesproken plaats laten brengen.

Duurzaamheid en circulaire economie voorop

Wegisweg uit Gent draagt met zijn diensten, zoals het leegruimen van een appartement, bij aan meer duurzaamheid en een circulaire economie. Wat houdt dat nu in? Wel, ten eerste wordt er gekeken naar de verschillende soorten afvalstromen die ontstaan tijdens een opruiming. Die afvalstromen worden namelijk zo veel mogelijk gescheiden afgevoerd. Voorbeelden van afvalstromen zijn papier en karton, hout, glas, electro, schroot en metaal. Er wordt ook al zo veel mogelijk gesorteerd tijdens het ont- en opruimen in de woning of het gebouw, maar op de bedrijfssite van Wegisweg wordt er verder gesorteerd. Ten slotte geeft het bedrijf mee dat ze sterk willen inzetten op recyclage en hergebruik van grondstoffen, zodat onze kinderen en kleinkinderen nog lang kunnen genieten van de planeet.

Maak gebruik van de diensten van dit ervaren bedrijf

Bezoek zeker eens de website van Wegisweg om meer te weten te komen over de diensten dat ze aanbieden. Als u vragen heeft over de manier van werken tijdens het leegruimen van een appartement, neem dan zeker contact op met de medewerkers van het ervaren bedrijf. Zij beantwoorden met plezier al uw vragen.