Site vinden doe je bij Sitevinden.be
Image default
Gezondheid

Laat uw gehoor onderzoeken met een gratis hoortest

Als mensen ouder worden, gaat hun gehoor langzaamaan achteruit. Jongeren onder de 30 jaar kunnen hoge tonen beter horen dan ouderen. Het verminderen van het gehoor hoeft niet meteen te betekenen dat u doof wordt. Maar het kan wel zijn dat het minder goed kunnen horen hinderlijk wordt in het dagelijks leven. Een gratis hoortest kan aantonen of uw gehoor dusdanig achteruit is gegaan dat u baat kunt hebben bij het dragen van een hoortoestel. Deze toestellen zijn vandaag de dag zeer klein en vallen daardoor nauwelijks op bij het dragen. Na een periode van gewenning zult u merken dat u beter hoort en welke voordelen dat voor u heeft.

Goed kunnen horen is erg belangrijk

Bij het uitoefenen van bepaalde beroepen is een goed gehoor essentieel. Als dit voor u geldt dan is het zeker aan te raden om regelmatig een gratis hoortest te laten doen bij een specialist. Zo weet u zeker dat uw gehoor nog in orde is en dat u veilig kunt werken. Soms kan gehoorschade optreden tijdens het werk, bijvoorbeeld door het lawaai van machines of als u in de muziekindustrie werkzaam bent. Als u in de gaten wilt houden of uw gehoor schade heeft opgelopen, dan kunt u periodiek een gratis hoortest laten uitvoeren om dit te controleren. Hiervoor kunt u uitstekend terecht bij Hoorcentrum Doudelet in Antwerpen.

Een afspraak maken voor een gratis hoortest

Als u een afspraak wilt maken voor een gratis hoortest in Antwerpen, dan kunt u hiervoor terecht bij Hoorcentrum Doudelet. Zij hebben ervaren en deskundige audiologen in dienst die deze test bij u afnemen. U krijgt na test meteen de uitslag te horen. Als mocht blijken dat u een hoorapparaat nodig heeft, dan kan dit direct worden aangemeten. Als klant van Hoorcentrum Doudelet heeft u sowieso recht op vijf jaar gratis jaarlijkse hoortesten om uw gehoor te controleren op mogelijke verdere achteruitgang. Wacht dus niet langer en maak zeker een afspraak bij deze specialist.

https://www.doudelet.be/