Als u eigenaar bent van een onderneming, weet u als geen ander dat een goede ICT-infrastructuur van belang is. Denk maar eens aan hoeveel telefoons, desktops, laptops, printers en servers u binnen uw bedrijf gebruikt. Systeemfouten en storingen kunnen groeien tot grotere problemen. Dit wilt u natuurlijk voorkomen. Daarom doet u er goed aan om een systeembeheerder van OMNIS-it uit de buurt van Dordrecht in te schakelen. Deze systeembeheerder beschikt over jaren aan ervaring en helpt u graag om uw systemen goed te beheren en te onderhouden.

Houd uw systeembeheer up-to-date met deze specialist

Het is als ondernemer vaak niet rendabel om zelf het systeembeheer uit te voeren. Door een systeembeheerder uit omgeving Dordrecht in te schakelen, hoeft u zelf niet te om te kijken naar complexe ICT-vraagstukken. Naast dat u het systeembeheer uit handen geeft, schakelt u deze specialist ook in voor monitoring, telecomaanvragen en clouddiensten. Hiermee blijft u te allen tijde mobiel en bereikbaar voor uw klanten. Bovendien bent u ook voor schermreparatie van tablets en telefoons of reparatie van apparatuur hier aan het juiste adres. Dit maakt OMNIS-it een onmisbare partner op het gebied van IT.

Laat online uw problemen oplossen

Mochten er onverhoopt een aantal computers niet willen opstarten, dan kan de systeembeheerder uit regio Dordrecht 9 van de 10 keer uw problemen online oplossen. Hoe? Door Teamviewer te gebruiken. Met behulp van dit programma kan de systeembeheerder een kijkje in uw computer nemen. Als het niet lukt om uw problemen op te lossen via Teamviewer, komt de specialist uiteraard bij u langs.

Uw situatie laten inventariseren door de systeembeheerder

U wilt uw systeembeheer zo goed mogelijk afstemmen op uw wensen en eisen. In dat geval is een inventarisatie van uw situatie nodig. Daarom komt de systeembeheerder van OMNIS-it, dicht bij Dordrecht, graag bij u langs. Neem contact op om een afspraak te maken en de mogelijkheden door te nemen.

http://omnis-it.nl/

LED inbouwspots voor overal

februari 13, 2019

Uitbesteden van werk.

februari 25, 2019