Bent u op zoek naar een specialist voor het kopen van keramische steenstrips? Koop dan alle keramische steenstrips die u nodig heeft tegelijk. Waarom? Alleen dan bent u zeker van steenstrips uit dezelfde bakseries. Als u keramische steenstrips heeft uit verschillende bakseries, ontstaan er lichte kleurverschillen. Steenstrips zijn natuurlijke producten die zowel binnen als buiten op droge, vlakke en stabiele ondergronden worden aangebracht. Voordat u de strips aanbrengt, is het belangrijk dat de ondergrond stof- en vetvrij is. Daarnaast is het van belang dat u ze op de achterzijde snijdt of zaagt met een steenzaag of slijpschijf.

Keramische steenstrips en andere steengoede producten vindt u bij specialist

Keramische steenstrips is niet het enige waarvoor u naar TOTALStone gaat. En steenstrips zijn verkrijgbaar in veel verschillende varianten. Zo vindt u hier TOTALStone Bricks die een mooie, natuurlijke en esthetische uitstraling geven aan uw interieur. Liefhebber van natuursteen? Dan kiest u voor de Natural Stone Wandstrips. Deze steenstrips zijn vervaardigd van natuurstenen, waardoor u een prachtige afwerking realiseert en u een échte eyecatcher in uw huis krijgt. Gaat uw voorkeur uit naar hout? Dan biedt de Natural Wood collectie uitkomst voor u. Deze wandstrips zijn gemaakt van BarnWood en teak wood. Bekijk op uw gemak het uiteenlopende aanbod van steengoede producten, zoals keramische steenstrips, en bespreek de mogelijkheden voor uw interieur.

Kies uit een ruim assortiment keramische steenstrips in verschillende formaten

Koopt u uw keramische steenstrips graag bij een specialist? Zodat u deze kunt plaatsen bij uw woning, bedrijfspand, winkelpand of horecaonderneming? Dan kunt u uitstekend terecht voor de steengoede producten van TOTALStone. Hier treft u een uiteenlopend assortiment steenstrips van keramiek. Van modern tot klassiek en industrieel: voor ieder interieur vindt u hier passende keramische steenstrips. De steenstrips worden mechanisch gezaagd van originele handvormgevelstenen. Hierdoor beschikken ze over de eigenschappen en de detaillering van gevelstenen. Keramische steenstrips zijn geschikt als wand- en plafondbekleding, maar zijn ook bij uitstek geschikt voor het bekleden van objecten en het creëren van sfeer. Zo ziet uw woning er binnen de kortste keren prachtig uit!