Site vinden doe je bij Sitevinden.be
Dienstverlening

Letselschade advocaat Scheveningen

Bent u het slachtoffer geworden van een verkeersongeval en heeft u hierdoor (blijvend) letsel opgelopen? Dan wilt u graag kunnen rekenen op een juridisch specialist die achter u staat en uw zaak waarneemt. Voor een goede letselschade advocaat Scheveningen bent u aan het goede adres bij Thomas van Dijk. Als letselschade advocaat richt Van Dijk zich niet alleen op verkeersongevallen, maar ook op bedrijfsongevallen, medische fouten en whiplash. Deze laatste levert vaak problemen op, omdat whiplash niet altijd serieus wordt genomen. Bij van Dijk wordt elke zaak zorgvuldig bekeken en benaderd, zodat het gewenste resultaat bereikt wordt.

Van Dijk kantoor

Het kantoor van Thomas van Dijk is gevestigd in Zoetermeer. Samen met zijn team van professionals verricht hij hier het nodige onderzoek. Zij beschikken over alle kennis die noodzakelijk is om een zaak te laten slagen. Voor specifieke kennis op het gebied van bijvoorbeeld Arbo wetgeving en medische zaken, werkt letselschade advocaat Van Dijk samen met de beste specialisten in deze werkvelden. Hoe eenvoudig of ingewikkeld uw situatie ook is, u wordt bij Van Dijk altijd serieus genomen. U kunt rekenen op alle tijd en aandacht die nodig is om uw zaak op de juiste manier te behandelen en tot een goed einde te brengen.

Directe verzekering

Een WA-verzekering heeft veel voordelen, maar natuurlijk ook nadelen. Een groot minpunt van dit soort verzekering is dat het proces om de schade te claimen erg lang kan duren. Reden hiervoor is de vraag wie er aansprakelijk moet worden gesteld voor een ongeval. Om hier een oplossing voor te bieden, wordt nu gekeken naar het invoeren van een directe verzekering. Hierbij kan de schade direct worden verhaald bij de eigen verzekeraar. Natuurlijk kleven ook hieraan de nodige nadelen. Zo is er een grote kans dat deze verzekering duurder is en minder gunstig als gekeken wordt naar de hoogte van de schadevergoedingen.

https://www.letselschadeadvocaatvandijk.nl/