Site vinden doe je bij Sitevinden.be
Dienstverlening

Luxe, exotische reizen op maat

Japan reizen zitten boordevol unieke cultuur, bijzondere tradities en adembenemende natuur. Als jij van plant bent een reis naar Japan te maken, is All over Tours een vertrouwd adres. Het voordeel van boeken bij All over Tours is dat naar jouw specifieke wensen en voorkeuren wordt gekeken. Als we weten wat jij wilt en verwacht, stellen we daar een persoonlijke vakantie op samen.

In het Japans heet dit nieuwsgierig makende land Nippon, wat zoveel betekent als ‘oorsprong van de zon’. Japan is een eilandenstaat. Er zijn er in totaal 6.852 en die liggen allemaal in de Grote Oceaan. Groot en bekend zijn Hokkaido, Honsho, Shikoku en Kyshu. Tokio is de hoofdstad, daar wonen -als je de omringende wijken meerekent- in totaal zeker 40 miljoen mensen.

De enige stad ter wereld die meer mensen huisvest is Guangzhou in China. Op het gebied van kunst en cultuur valt er veel te beleven in Japan. We noemen ambachten als keramiek, textiel, zwaarden en poppen. De Japanse architectuur -een mix van traditie en moderniteit- is ook de moeite waard.

Unieke vakanties naar eigen wens

Reizen zit in ons bloed. De mooiste bestemmingen en unieke verblijven die nog niet door de massa ontdekt zijn. Van Japan tot Nieuw Zeeland. Van Latijns-Amerika tot Afrika. Ook als Afrika reizen specialist zijn we het hele jaar door bereikbaar om de vakantie van jouw dromen te regelen.

Je hebt de keuze uit luxe rondreizen en privé safari’s in landen als Botswana, Zambia en Zuid-Tanzania. Als dit je eerste bezoek aan Afrika wordt, nodigen we je uit voor een kennismaking. De medewerkers van All over Tours zullen uitleggen wat er in ieder land afzonderlijk te zien, doen en beleven valt. All over Tours is per telefoon te bereiken op nummer +31 713 31 90 34. Komt mailen beter uit? Dit is het e-mailadres dat je 24/7 kunt gebruiken: info @ allovertours. nl. En dan is er ook nog de mogelijkheid langs te komen voor een face tot face-gesprek op ons kantoor. Het adres is Noordplein 23 in Roelofarendsveen. Maak je dan van te voren eerst een afspraak?

 

https://www.allovertours.nl