Site vinden doe je bij Sitevinden.be
Beauty en verzorging

Make-up maakt de vrouw!

Kleren maken de man, make-up maakt de vrouw! Niet iedere vrouw is dol op make-up, maar zeker wanneer je er een beetje moe of bleek uitziet, kan make-up echt wonderen verrichten! Een eenvoudig lippenstiftje kan het hele gezicht al opvrolijken en een eyeliner in combinatie met mascara zorgt er direct voor dat de ogen groter lijken en geven het gezicht een wakkere uitstraling.

Als je eenmaal gewend bent aan het dragen van make-up, dan wil je echt niet meer anders. Wat zijn de basis make-up producten die iedere vrouw in huis moet hebben? Lees hieronder meer!

Make-up voor de huid

Een onmisbaar product in de beautycase is de concealer. De concealer werkt oneffenheden als donkere kringen, puistjes of rode vlekken eenvoudig weg. Kies een vloeibare concealer die goed bij jouw huid past. Omdat het vloeibaar is kun je het makkelijk uitsmeren waardoor de concealer goed overloopt in jouw natuurlijke huidteint.

Daarnaast is de blush ook zeer aan te raden. Breng de blush aan op de appeltjes van de wangen voor een gezonde frisse teint. Neem niet een al te oranje of donkere blush, maar zorg voor een natuurlijke kleur die goed bij jouw huidskleur past.

Kwalitatieve concealer en blush waar je geen uitslag van krijgt vindt je in de betere online beauty shop.

Oog make-up

Met make-up voor de ogen kun je ervoor zorgen dat je een jongere en frissere oogopslag krijgt. Zeggen mensen wel eens dat je er moe uitziet? Gebruik dan wat mascara! Mascara zorgt er namelijk voor dat de ogen groter lijken en de wimpers langer en voller. Door een eyeliner op een bepaalde plek aan te brengen kun je delen van jouw oog beter uit laten komen.

Maak je gezicht af met een mooie lippenstift. Houd je niet felle kleuren of een te dikke laag op je lippen? Kies dan voor een neutrale lipgloss. Dat geeft toch dat beetje extra en is niet te veel aanwezig!