Site vinden doe je bij Sitevinden.be
Image default
Management

MBA financial management

MBA Financial Management of MBA Finance is een postdoctorale opleiding die in verschillende openbare en particuliere instellingen in India wordt aangeboden. Deze opleiding omvat de studie van analysen, budgettering, organisatie en controle van financiën. Het vereist vaardigheden zoals grondige evaluatie van gegevens, logische analyse en proactieve besluitvorming.

 

De MBA Financial Management onderwijst studenten over de financiële industrie, marketing trends en economische trends. Toelating tot de MBA Financial Management programma wordt bepaald door de nationale of staat niveau toelatingsexamens, zoals de CAT, MAT, XAT, SNAP, en anderen.  

 

Top hogescholen die MBA Financial Management aanbieden zijn AIMA, UPES Dehradun, Aligarh Muslim University, enz. De gemiddelde vergoeding kan variëren van INR 60.000 tot INR 2.00.000. Maar de overheid hogescholen kunnen minder kosten in rekening brengen in vergelijking met de particuliere.

 

Kandidaten die de MBA Finance cursus met succes afronden, kunnen aan de slag als Investment Bankers, Financial Analysts, Account Managers, Bank Managers, Research Analysts, en vele andere posities. Het gemiddelde salaris van een afgestudeerde MBA Finance ligt tussen INR 5-8 LPA.

 

Over de MBA Financial Management Cursus

De MBA Financial Management houdt studies in over analytics, budgettering, organisaties en financieel toezicht. 

Het vereist vaardigheden zoals uitgebreide evaluatie van gegevens, logische analyse en proactieve besluitvorming.

In de loop van de cursus leren studenten de concepten van financiële analyse, kostenberekening, management accounting en de impact ervan op de algemene besluitvorming.

MBA Financial Management biedt een verscheidenheid aan carrièremogelijkheden, omdat studenten er ook voor kunnen kiezen om hoger onderwijs te volgen in hun respectieve vakgebieden. Ze kunnen kiezen voor een hogere graad, zoals PhD Finance, PhD Management, enz.

Pas afgestudeerden van cursussen kunnen gemakkelijk verwachten een gemiddeld salaris van INR 3.00.000 tot INR 9.00.000 per jaar. Het aangeboden salaris stijgt met de toegenomen ervaring in hun respectieve gebieden.

 

Waarom MBA Financial Management studeren?

MBA Financial Management is nuttig voor studenten die hun sporen willen verdienen in de financiële wereld en op zoek zijn naar een carrièreboost.

Van alle andere MBA-opleidingen biedt de MBA Financial Management Course de beste kansen op een baan met geweldige salarissen.

Kandidaten zullen leren geavanceerde technische hulpmiddelen te gebruiken om financiële uitdagingen op te lossen, evenals complexe analytische en kwantitatieve methodologieën, waardoor ze in staat zijn moeilijke problemen op het gebied van high-tech finance op te lossen.

Zowel in India als internationaal zijn er verschillende vooruitzichten in dit vitale beroep. Financiële experts kunnen ook voor internationale bedrijven werken.

Het Financial Management Program zal je concepten en technieken bijbrengen in financiën, informatica en wiskunde als onderdeel van je M.B.A.

 

MBA Financieel Management Toelatingsproces

De toelating proces in top MBA hogescholen begint in de eerste week van augustus / september en eindigt in de laatste week van november. 

Kandidaten die toelating willen in een van de top MBA hogescholen moeten zich aanmelden voor het relevante MBA toelatingsexamen zoals CAT /XAT/IIFT/NMAT/ SNAP binnen het gegeven tijdsvenster. 

Na de aankondiging van het MBA-examen resultaat in januari, de meeste van de top business schools shortlist van de in aanmerking komende kandidaten voor de laatste ronde van de toelating op basis van enkele parameters volgens de toelating richtlijnen.

Alle kandidaten op de shortlist moeten deelnemen aan de groepsdiscussie (GD), de schriftelijke vaardigheidstest (WAT) en vervolgens aan het persoonlijk interview (PI).

Op basis van de prestaties in de laatste selectieronde, de weging van de toelatingsscores, het academische profiel en de diversiteit, de werkervaring en de genderdiversiteit wordt een definitieve lijst van verdienstelijke kandidaten opgesteld en doet de desbetreffende B-School een toelatingsaanbod.

 

MBA Financieel Management: Toelatingsvoorwaarden

De vereiste voor toelating tot het MBA Financial Management programma is een undergraduate diploma van een erkende universiteit in een relevant gebied.

Kandidaten zijn verplicht om te verschijnen in verschillende nationale, staats-en universitaire toelatingsexamens, afhankelijk van de selectie van B-School.

Er zijn geen leeftijdsbeperkingen voor MBA in Finance programma’s.

Hoewel het niet verplicht is, wordt werkervaring sterk aanbevolen.

 

 

 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/