Heeft u het gevoel dat u nooit meer uitgerust wakker wordt in de ochtend? Ervaart u veel stress en heeft u het idee dat u de controle volledig kwijt bent? Misschien wilt u uw geheugen stimuleren, uw concentratievermogen optimaliseren en meer energie hebben? Dat kan allemaal als u investeert in nootropics. Deze natuurlijke en veilige voedingssupplementen stimuleren de hersenwerking en kunnen alle bovenstaande klachten verlichten. Het grote voordeel is dat er geen schadelijke bijwerkingen zijn en dat u dus alleen de lusten en niet de lasten ervaart. MY®HEALTH uit Kermt in Vlaanderen is dan dé specialist op het gebied van genotificeerde voedingssupplementen en nootropics. Zij bieden doelgerichte oplossingen aan voor drie belangrijke problemen die met noötropica kunnen worden verlicht.

Drie doelgerichte formules

De nootropics uit Kermt die door MY®HEALTH in Vlaanderen worden ontwikkeld, zijn allen voorzien van een NUT-notificatie. Dat betekent dat ze conform de strenge Belgische eisen zijn die bestaan op het gebied van voedingssupplementen. De wetenschappers die bij deze specialist werkzaam zijn, hebben drie oplossingen samengesteld: My Relax, My Sleep en My Focus. Deze nootropics verlichten respectievelijk stress, slaapproblemen en klachten omtrent het concentratievermogen, geheugen en energie. Natuurlijke bestanddelen zoals valeriaan, magnesium, vitamine B, cafeïne, passiflora, bacopa en melatonine richten zich specifiek op het door u ervaren probleem. Door de geestelijke balans te herstellen en de hersenwerking te stimuleren, ontwaakt u weer vol energie, vermindert uw stress, krijgt u weer geestkracht en kunt u zich weer goed concentreren. Nootropics veroorzaken geen bijwerkingen, dus er zijn alleen maar voordelen.

Ontdek het zelf

Er zijn voldoende aanbieders van voedingssupplementen in België en Vlaanderen, maar van deze leverancier kunt u kwaliteit verwachten. Met een eigen onderzoekscentrum aan de universiteit van Hasselt werken Belgische wetenschappers dagelijks aan nieuwe oplossingen. Bent u geïnteresseerd in genotificeerde en veilige voedingssupplementen voor ondersteuning van uw hersenwerking, dan staan de nootropics van deze specialist bovenaan. Ontdek snel wat deze producten voor u kunnen doen.

https://www.myhealth.be/