Site vinden doe je bij Sitevinden.be
Image default
Dienstverlening

Ontdoe uzelf van de opkuis van uw nieuwbouw

Bent u op zoek naar een professionele firma voor de opkuis van een nieuwbouw in Menen? Dan raden wij u graag de experts van A&S Cleaning aan. Ze voeren schoonmaakopdrachten uit over heel Vlaanderen, en zijn een van de beste in hun vak. De opkuis van een nieuwbouw is een taak die vaak over het hoofd wordt gezien, wat het nog zo onprettig maakt om achteraf tegen te botsen. Het einde is in zicht, het pand is zo goed als klaar en kan binnenkort in gebruik worden genomen. Maar dan komt het moment dat er moet worden schoongemaakt. Zeker bij grote projecten is er vaak geen beginnen aan, en ontbreekt er structuur om de opdracht tot een goed einde te brengen. Het vele stof en vuil laten liggen of een half gekuist gebouw afleveren, zal niet in goede aarde vallen bij de eigenaars. Geen nood: A&S Cleaning doet het allemaal in uw plaats.

Ervaren vakmannen gecombineerd met professioneel werkmateriaal

Het heeft geen nut om met standaard poetsmateriaal de opkuis aan te vatten van een nieuwbouw die over meerdere verdiepingen en honderden tot zelfs duizenden vierkante meters beschikt. Het werk zal niet vooruitgaan, en ook de resultaten zullen teleurstellend zijn. Bovengenoemd poetsbedrijf beschikt over een groot aanbod aan schoonmaakgerei, dat zelfs het meest hardnekkigste vuil verwijdert. Hun machines zijn in staat om grote oppervlakken in een mum van tijd te reinigen, waar u anders uren tot zelfs dagen over zou doen. Hun getrainde schoonmakers weten waar ze op moet letten, en welke plaatsen zeker niet vergeten mogen worden. Bovendien bieden ze ook een ramenlapservice aan, en kunt u dus ook de ramen van een grondige poetsbeurt laten voorzien.

Vergeet ook de buitenkant van het gebouw niet

Bij een nieuwbouw ziet de buitenkant er meestal redelijk schoon uit. Als dat niet het geval is, of wanneer het om een reeds bestaand gebouw gaat, kan een reiniging van de gevel zeer interessant zijn. Bovengenoemd schoonmaakbedrijf maakt hiervoor gebruik van hogedruk- of stoomreiniging. De krachtige straal of hete temperaturen zorgt ervoor dat al het vuil gemakkelijk wordt verwijderd. Na de werken wordt de dichte omgeving netjes achtergelaten, en ziet u gebouw er terug als nieuw uit.

https://aenscleaning.be/