Site vinden doe je bij Sitevinden.be
Image default
Zakelijke dienstverlening

Ontwerp en productietechnologie door kenners

Bent u op zoek naar specialisten in elektronica die u kunnen bijstaan bij het ontwerpen van een nieuwe elektronische product? Dan kunnen we u met plezier Limtronics in Zonhoven, nabij Hasselt, aanraden, dé specialist in ontwerp en productietechnologie voor al uw noden. Dit is dé plek waar u moet zijn als u een elektronisch toestel wilt laten ontwerpen. Daarnaast doen ze ook uitvoerige herstellingen. Ze hebben al heel wat ervaring en bieden een brede ondersteuning aan wanneer u een product op de markt wilt brengen.

Van ontwerp tot op de markt brengen van uw product

Met een constant oog voor kwaliteit leveren deze specialisten in elektronica transparant werk. Ze communiceren altijd helder en eerlijk over alles en zijn ook flexibel. Het ontwerpen van uw nieuwe elektronische product start met een conceptstudie waarin deze kenners bekijken hoe ze u juist kunnen ondersteunen. U bespreekt samen met de specialisten in elektronica van Limtronics wat uw wensen zijn en zo komen jullie samen tot een technische specificatie. Nadat er een duidelijk schema gemaakt is en het ontwerp is afgerond, kan er over gegaan worden naar de volgende stap in de productietechnologie: het ontwikkelen van de mechanische componenten en vervolgens het testen van het prototype. Het prototype testen ze bij Limtronics niet alleen zelf, de specialisten spreken ook officiële testhuizen aan die uw nieuwe elektronische product uitvoerig aan de tand voelen voor het klaar geacht wordt om op de markt te komen.

Het totaalplaatje van het ontwikkelen van elektronische apparaten

Als u een bedrijf zoekt dat u bijstaat van ontwerp tot het op de markt brengen van uw nieuwe elektronische product, kunnen we deze specialisten in elektronica van harte aanraden. Zij zijn dé specialist in ontwerp en productietechnologie die u zoekt! Met hun transparante werking, goede communicatie en bakken vol ervaring zullen ze u niet teleurstellen. Ze bieden ondersteuning en oplossingen aan iedereen die met een probleem gerelateerd aan elektronica zit.