Wilt u uw huis verkopen of heeft u juist een nieuw huis gevonden? En wilt u weten wat het huis nu eigenlijk écht waard is? Het is dan een aanrader om een taxatie te laten doen. Een taxatie is een onafhankelijk waardeoordeel dat objectief en deskundig uitgevoerd wordt. Uiteraard zijn de taxateurs van Stad & Zeeland NVM Makelaars aangesloten bij VastgoedCert zodat u zeker bent van vakbekwame taxateurs. Wat uw doel ook is, u ontvangt te allen tijde een rapport dat aan alle eisen van de Nationale Hypotheek Garantie voldoet. Waarvoor wilt u de makelaar uit Goes inschakelen?

De makelaar in Goes vindt uw droomhuis

Op de website van Stad & Zee NVM Makelaars vindt u een handige tool waarmee u binnen no-time uw droomhuis vindt. Wat zijn de eisen die u stelt aan uw nieuwe huis? Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een appartement, woonhuis of een bouwgrond? En binnen welke prijsklasse moet de woning vallen? U vult eenvoudig al uw wensen in. De opties die aan al uw wensen voldoen verschijnen. Ziet u een woning die geheel aan uw wensen voldoet? De makelaar uit Goes maakt graag met u een afspraak om de woning met u te bekijken. Wilt u eerst een waardebepaling laten uitvoeren? Dat kan! De makelaar in Goes regelt de aankoop van uw droomhuis van A tot Z.

Een ruim aanbod aan woningen bij de makelaar in Goes

Bent u op zoek naar een huurhuis of toch een koophuis? Het huis van uw dromen vindt u in de portefeuille van Stad & Zeeland NVM Makelaars. Grote kans dat u binnenkort uw droomhuis binnenstapt. Of u nu op zoek bent naar een starterswoning, een gezinswoning, appartement of huurhuis, het NVM Makelaars kantoor in Goes start voor u de zoektocht. Wist u dat deze makelaar ook nieuwbouwhuizen aanbiedt? Misschien wel een fijn idee dat u de eerste bewoner bent van de woning en het geheel naar uw eigen wens kunt inrichten en verbouwen? Start vandaag nog met uw zoektocht en plan een kennismakingsgesprek in bij de makelaar in Goes.