Site vinden doe je bij Sitevinden.be
Image default
Beauty en verzorging

Op zoek naar een betrouwbare kapper in regio Antwerpen?

Hair Masters Plus in Beveren-Waas (op een half uur rijden van centrum Antwerpen) is een eersteklas kapper waar zowel dames als heren op hun wenken bediend worden. Het is een kapperszaak waar gemotiveerde medewerkers elke keer opnieuw gaan voor een 100% tevredenheidsscore van iedere klant. Laat u hier verwennen dankzij het bekwame knip-en kleurwerk van de experts werkzaam in dit salon en ga elke keer opnieuw met een tevreden gevoel naar huis terug. Door het uitgebreide aanbod aan verzorgingsproducten als shampoos, conditioners en haarmaskers, hoeft dit zelfs niet met lege handen! Zo kan u ook thuis in de badkamer genieten van de goede zorgen van Hair Masters Plus. Deze producten kan u overigens ook online op hun website aankopen.

Ontdek alle geheimen van uw haar

Neem plaats in één van de kappersstoelen van kapper Hair Masters Plus uit Beveren-Waas (Antwerpen) en laat uw haar knippen of kleuren door bekwame medewerkers, die u eveneens met veel plezier bijstaan met raad en daad wanneer u zelf niet goed weet voor welke coupe of kleurtje u het beste gaat. In dit salon wordt immers getracht iedere klant een persoonlijke service op maat te verzorgen. Eventueel kan u hier zelfs een heuse haaranalyse laten uitvoeren, de hiervoor benodigde machines staan hier te uwer beschikking. Zo ontdekt u meteen alles wat er te weten valt te komen over uw haar en de manier waarop u deze het beste kan verzorgen. 

Laat uw haar onder handen nemen door echte pro’s

Bij Hair Masters Plus weten ze alles van knippen en kleuren. Zo kan deze kapper gelden als één van de beste plekken in regio Antwerpen om een ombré te laten zetten. Dit is een kleuringsprocedure waarin haar aan de wortels dieper gekleurd wordt dan in de puntjes, wat een dynamisch en glanzend eindresultaat oplevert. Maak een afspraak bij deze rasechte expert en ontdek de vele mogelijkheden bij hen ter plaatse. Contactgegevens vindt u op de website.