Site vinden doe je bij Sitevinden.be
Zakelijke dienstverlening

Projectteam verbeteren met training

Bij het werken in een projectteam moet je op twee dingen goed letten. Allereerst moet je kijken naar de juiste individuen in een groep, vullen ze elkaar aan en zorgen ze voor een goede balans? Ten tweede moet je kijken naar de expertise en hiërarchie binnen een groep om balans goed neer te zetten. Een schip heeft maar één kapitein, en dat is voor een reden. Wanneer een van deze elementen niet aanwezig is, is het moeilijk om de projectgroep functionerend bij elkaar te houden. Ook wordt het dan moeilijker het juiste resultaat te behalen. Na de vorming van een groep komt er een tweede stap, de samenwerking. Af en toe wil samenwerking binnen groepen nog wel eens problemen opleveren en daarvoor zijn oplossingen. Een van deze oplossingen zijn de trainingen Organisatie ontwikkeling van Tailor You! Met het voltooien van deze training is je groep binnen no-time een geoliede machine.

De projectgroep verbeteren

Er zijn verschillende manieren om een projectgroep te verbeteren. Bijvoorbeeld de bovengenoemde cursus. Elke projectgroep is dynamisch en hanteert zijn eigen aanpak. Ieder heeft een andere samenstelling van personen. Dit zorgt ervoor dat wanneer je in een projectgroep werkt je rekening moet houden met verschillende verwachtingen. Dit kan goed in te vullen zijn door een hulptraining. Er wordt samen voor gezorgd dat er alles uit de projectgroep wordt gehaald in de gegeven tijd. Mensen kiezen de samenwerking niet altijd zelf uit, dus je moet doen met wat het gegeven is. Ook als is dat af en toe niet optimaal.

Tailor You en haar trainingen

Bij interesse in de training Werken in een projectgroep, of andere trainingen gefocust op persoonlijke ontwikkeling, welzijn of groepsverband kan je een kijkje nemen op de website van Tailor You. Dit bedrijf is al jaren een aanbieder in goede trainingen om werkend Nederland een stapje verder te helpen!