Site vinden doe je bij Sitevinden.be
Image default
Verbouwen

Schuifraam pvc

 

Als u aan het bouwen bent, maak je veel keuzes: dat kan een best voordeel zijn, toch soms kan je ook snel last hebben van keuzes en stress (daar zat hetzelfde namelijk een beetje mee, ik doe graag snelle beslissingen zodat ik snel dingen in gang kan zetten… maar dat was buiten een verbouwing gerekend ;)).

Dit keer wil ik vertellen over de keuze van schuifdeuren en schuiframen in huis. Waar let je op? Hoe zit dat qua budget en prijzen en weet je al welke stijl je mooi vindt? Hoe zit dat met het onderhoud van een schuifraam of schuifdeur?

 

Hoe weet je welk type schuifraam het beste bij jouw woning past? Het hangt af van verschillende factoren: we richten ons vooral op het gebruiksgemak en de algehele situatie van de hele woning (inclusief de gevel).

Stel uzelf deze vragen en u kunt een weloverwogen keuze maken (de experts van ons bedrijf helpen u ook graag verder)

Moet het schuifraam passen bij de uitstraling van andere deuren en ramen in huis? Zo ja: probeer je schuiframen bij dezelfde fabrikant te bestellen, liefst dezelfde serie
Wilt u horren in uw schuiframen kunnen plaatsen? Niet elk merk kan dit, dus vraag dit vooraf even aan
Hoe moeten schuiframen gemakkelijk te onderhouden zijn?
Past het schuifraam perfect bij uw gevel?
Hoeveel budget mag je besteden?

Waarom kiezen voor een schuifraam?
We hebben zelf voor een schuifraam gekozen omdat het onze onderlaag lichter maakt. In de zomer moeten we natuurlijk extra voorzorgsmaatregelen nemen om te voorkomen dat de warmte door dat grote raam naar binnen komt, maar dat is een andere zaak.

Naast licht zijn we ook heel blij dat ons huis nu nieuwe schuiframen heeft en moderner wordt. Het is ook erg handig: het schuifraam schuift gewoon om te openen (de naam verklapt het al), dus je verliest geen extra ruimte bij het openen van het raam. Als u geen rekening hoeft te houden met de draaicirkel van het raam, is dit de ideale keuze, vooral in kleinere woningen of ruimtes. Als je dus meer licht wilt geven aan een smalle ruimte, zijn schuiframen ook ideaal.

 

Schuifraam pvc Aanbiedingen Binnendeur

https://offerte-pvc-ramen-deuren-glazen-schuif.be/0040-schuifraam-pvc.html