Site vinden doe je bij Sitevinden.be
Image default
Dienstverlening

Specialist in het meten van luchtdichtheid

Bent u benieuwd naar de luchtdichtheid in uw bedrijf of woning? Reken dan op de expertise en apparatuur van Thermodetect in Beervelde om u te helpen die te meten. De specialisten van dit ervaren bedrijf voeren een professionele luchtdichtheidstest uit in allerlei gebouwen van verschillende groottes. Voor de professionals is geen enkel gebouw te groot. Ze beschikken over verschillende blowerdoorinstallaties om elk gebouw van een efficiënte meting te voorzien. Daarbovenop staat het bedrijf bekend om een snelle service en scherpe prijzen. Aarzel dus niet om uw luchtdichtheid te laten meten en zo misschien veel energie uit te sparen.

Luchtdichtheidsmeting op grote gebouwen

Heeft u een werf of groot gebouw waarin u een luchtdichtheidstest wilt laten uitvoeren? Dan is Thermodetect dé ervaren partner die u zoekt. Ze garanderen een accurate meting in onder andere appartementsgebouwen, torenblokken, woonzorgcentra, industriële gebouwen, scholen, sporthallen en nog veel meer. In dit bedrijf staat veilig werken op grote werven ook steeds centraal. Met behulp van een grote voorraad aan gekalibreerde meetapparatuur kunnen ze in iedere ruimte, hoe groot die ook is, gemakkelijk de luchtdichtheid meten. Na de meting krijgt u een uitgebreid rapport met de resultaten van de test en eventuele aanpassingen die moeten gebeuren om de EPC op een optimaal niveau te krijgen. Het is ook interessant om uw nieuwbouw grondig te laten testen. Zo kunnen eventuele fouten of lekken vroegtijdig worden opgespoord alvorens u effectief veel energie verbruikt.

Doe een beroep op professioneel advies

Wilt u zo snel mogelijk een luchtdichtheidstest laten uitvoeren in uw woning of gebouw? Zorg dan voor een aanzienlijke daling van uw energieverbruik door eventuele luchtlekken op te sporen. Geen enkele test heeft nog geheimen voor de ervaren vaklui van dit bedrijf. Het meten van de luchtdichtheid van een gebouw is ook essentieel voor de juiste afwerking van een gebouw. Doe daarom nu een beroep op professioneel advies en laat tijdig een test uitvoeren.