Site vinden doe je bij Sitevinden.be
Image default
Woning en Tuin

Uw bouwfirma voor nieuwbouw én renovaties in Oost-Vlaanderen

Bent u van plan om een eigen woning te bouwen? Of zijn er dringend verbouwingen nodig aan uw woning? In beide gevallen rekent u natuurlijk op de hulp van een specialist die de werken enorm nauwkeurig kan uitvoeren. Zo’n specialist vindt u bij Armaca, een bouwfirma uit Maldegem, die actief is in West- en Oost-Vlaanderen. Dit familiebedrijf is al zes generaties lang actief in de sector en doet zowel nieuwbouw als renovaties. Ze hebben een jarenlange ervaring en hebben in het verleden al meer dan 300 bouwprojecten met succes afgewerkt. Ontdek de mogelijkheden bij dit bedrijf.

Bouwprojecten volgens de wensen van de klant

Dankzij hun jarenlange ervaring weten ze als geen ander de wensen van hun klanten in te willigen. Wilt u een nieuwbouw woning laten bouwen? Dan gaan zij met u heel het proces door. Ze luisteren naar uw wensen en maken een eerste ontwerp. Wilt u liefst een woning in skeletbouw, zowel om tijd als energiekosten te besparen? Of verkiest u toch een woning die op de traditionele manier gebouwd is? Nadien zorgen ze samen met u ervoor dat al het papierwerk in orde is. Wanneer dat het geval is, kan de bouw van uw droomwoning beginnen. De experten van deze bouwfirma uit Oost-Vlaanderen leveren echt precisiewerk af, zowel voor de ruwbouw als de afwerking van uw woning in Oost- en West-Vlaanderen. Wilt u uw woning laten renoveren? Deze bouwfirma biedt allerlei renovatie mogelijkheden aan voor uw woning in West- en Oost-Vlaanderen, zoals het aanbouwen, het bouwen van een extra verdieping, renovatie van uw gevel, het plaatsen van nieuwe ramen en deuren en de herindeling van bestaande ruimtes.

Schakel professionele hulp in

Of het nu voor nieuwbouw of renovatiewerken is, u schakelt het best de professionele hulp van Armaca uit Maldegem in. Zij overlopen graag de mogelijkheden tijdens een kennismakingsgesprek. Kunt u niet langskomen tijdens de uren? Geen nood, ze passen hun agenda graag aan naar een moment wanneer u tijd heeft.