Site vinden doe je bij Sitevinden.be
Image default
Dienstverlening

Vertrouw op deze experten in Balegem voor een 3D-scanner te kopen

Een 3D-scanner kopen was nog nooit zo eenvoudig als bij MOSEG Technologies, een gespecialiseerde onderneming uit Balegem. Deze speciaalzaak is al heel wat jaren bezig met het aanschaffen en verkopen van verschillende apparatuur, zoals een gps van het merk Stonex. Ze hebben hierdoor de nodige kennis vergaard om u te voorzien van een deskundige opinie bij het kiezen van een nieuwe laserscanner of gps van Stonex.

Wat is de Stonex X300?

Wilt u alleen maar het beste voor uw project en zoekt u een 3D-scanner om te kopen voor uw gebouw of object te scannen? Dan is deze speciale Stonex de ideale oplossing voor u. Dit instrument is niet alleen volledig stofdicht, maar kan tot wel 300 meter ver scannen. Daardoor is het handig om te gebruiken in elke omgeving. Ook onder de grond of in de donker blijft deze gps van Stonex naar behoren werken. U hoeft bovendien niet bang te zijn voor gevaarlijke stralingen. Deze 3D-scanner, die u in de speciaalzaak kunt kopen, heeft een kwalificatie dat het onschadelijk is voor de ogen. De lasers die in deze 3D-scanner aanwezig zijn, behoren namelijk tot de laserklasse 1 (EN 60825-1). Vreest u dat dit instrument te zwaar is om mee te nemen naar uw project? Ook dat is geen enkele zorg dankzij deze Stonex X300 van MOSEG Technologies uit Balegem. Het volledige apparaat weegt slechts 6,8 kilogram. Dat is mogelijk dankzij de compacte afmetingen. Een andere belangrijke eigenschap van deze 3D-laserscanner is dat het ook vanop afstand bestuurd kan worden. U heeft hiervoor enkel een smartphone of tablet nodig en een goede WiFi-verbinding.

Bestel vandaag nog deze scanner

Waarom zou u nog langer wachten om een 3D-scanner of gps van Stonex te kopen? Bestel het apparaat naar keuze vandaag nog en krijg het snel bij u thuis aan. U kan eveneens langsgaan bij de fysieke winkel van MOSEG Technologies om daar de volledige collectie aan laserscanners te bekijken. Zo maakt u steeds een goed doordachte keuze.